Şimdi Ara

S3 mini rehber sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni s3 mini aldım whatsapp yükledim rehbere bi geldim whatsapp ı olan herkesin numarası 2 tane var hem rehber hem whatsapp olarak gözüküyor nasıl düzelticem bunu şimdiden teşekkür ederim

• Whatsapp kullanmam ama mantık yürüteceğim.
    Kişiler hem simde hem telde mi var ? Veya google hesabına mı yedekledin tekrar tekrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 1 Temmuz 2013; 1:03:15 >
  • sadece simde var yedeklemedim hiç en basında ilk aldıgımda eski rehberi kopyaladım simde olan numaralar geldi sıkıntı yoktu hiç whatsapp yükledim sonuç böyle oldu hem sim numaraları hem whatsapp numaraları aynı kisiden 2 tane var ayrı ayrı
  • konu güncel yardım
  • aynı sorun bende de oldu hem sım kartı goruntusu hem whatsApp var nasıl yapılacagını bılmıyorum ya bole devam edıcek yada whatsApp kullanmıyacagız
  • google amcaya sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin çözüm:
    rehber'deyken menü tuşuna basın. altlarda görüntülenecek kişiler var. oradan tüm kişiler değil de rehberiniz sim'deyse sim'i telefondaysa telefonu işaretleyip çıkıyorsunuz.
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviserseri

eyvallah

Peki

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

kesin çözüm:
    rehber'deyken menü tuşuna basın. altlarda görüntülenecek kişiler var. oradan tüm kişiler değil de rehberiniz sim'deyse sim'i telefondaysa telefonu işaretleyip çıkıyorsunuz.

Eyvallah aga

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirchade

kesin çözüm:

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.