Şimdi Ara

S3 mini veri kurtarma. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 mini de yanlıslıkla fabrika ayarlarına döndüm. Resimler gitti tekrar kurtarmam mümkün mü ? Resimler telefon hafızasındaydı. Sorum aslında şu telefonu MTP değil de normal usb cihazı olarak nasıl bağlarım ? Cihaz root'suz.

Teşekkürler şimdiden.

• ayarlar--->geliştirici seçenekleri--->usb hata ayıklamayı etkinleştirip dene burda değilse/olmazsa
    ayarlar--->uygulamalar--->geliştirme--->usb hata ayıklamayı etkinleşir (burda değilse seçeneği için)
    ayarlar--->hafıza(depolama vb bir ismi olması lazım)--->menü tuşu (şu iki çizgi olan dokunmatik tuş) ordan sonrasını cihaz elimde olmadığı için bilmiyorum biraz kurcalayıp bulursunuz(olmazsa seçeneği için)
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Hata ayıklama modunu denemiştim değişiklik yok malesef. 2 çözümünüz için de ayarlar menüsünde "Kayıt yeri" adı altında bir yer var sadece orada da menü tuşu pasif, basınca hiç bir seçenek çıkmıyor.

Bilgisayara bağladığım zaman hâlâ taşınabilir medya player olarak görünüyor böyle olunca da veri kurtarma programları müdahele etmiyor. Acaba dosyasisteminden kaynaklanan bir sorun mu ? Sonuçta android te bi nebze linux kendi depolamasında ext fln kullandığı için mi mümkün olmuyor acaba ? veya bir yol var da bulamıyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgsLy

Hata ayıklama modunu denemiştim değişiklik yok malesef. 2 çözümünüz için de ayarlar menüsünde "Kayıt yeri" adı altında bir yer var sadece orada da menü tuşu pasif, basınca hiç bir seçenek çıkmıyor.

Bilgisayara bağladığım zaman hâlâ taşınabilir medya player olarak görünüyor böyle olunca da veri kurtarma programları müdahele etmiyor. Acaba dosyasisteminden kaynaklanan bir sorun mu ? Sonuçta android te bi nebze linux kendi depolamasında ext fln kullandığı için mi mümkün olmuyor acaba ? veya bir yol var da bulamıyormuyum ?

Kayıt yerinde iken ss alabilir misiniz. İllaki orda biryerde olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayari buldum sanirim kablosuz ve ag - diger ayarlar - baglanti ve yasinabilir.. seceneginin altinda usb baglantisi var ama simdi de soyle bi sorun oldu bunu aktiflestiriyorum telefonda baglandi olarak korunuyor bilgisayarda degisiklik yok.

• quote:

Ayari buldum sanirim kablosuz ve ag - diger ayarlar - baglanti ve yasinabilir.. seceneginin altinda usb baglantisi var ama simdi de soyle bi sorun oldu bunu aktiflestiriyorum telefonda baglandi olarak korunuyor bilgisayarda degisiklik yok.

Pc de driverlar tam mı? Gerçi normalde kendisi yüklerdi

• Aynen kendisi yukledi ama yuklerkende mtp ile ilgili olan bi tanesinde hata verdi. Sonra tekrar sokup taktim gecti o kismi sanirim yukleme ekrani gelmedi tekrar.

• peki hiç telefonu pc ye taktığınızda telefonda bildirim geliyormu usb işareti gibi bir şey
  • Telefonda hersey normal gozukuyor. Sol ust koseye geliyor usb isareti.

• bildirim çubuğunu aşağı indirip gelen bildirime tıklayın
  • Denedim hocam herseyi oraya tiklayinca da tekrar ayarlardaki kisima gidiyor.

• quote:

Denedim hocam herseyi oraya tiklayinca da tekrar ayarlardaki kisima gidiyor.

Siz o kısımların ss ini alırsanız daha iyi yardımıcı olabilirim, bildirimi ve o ayar kısmının ss ini alabilir misiniz?

Yok hocam onu da alamam malesef, telefon benim değil sahibi de şuan yanımda değil. Mümkünse bir kendi telefonunuzu o şekilde bağlamayı deneyebilirmisiniz başka bir forumda android 4.0 dan sonra o şekilde bağlanmadığına dair bişey okudum az evvel de. Galiba sadece hafıza kartını görüyor o şekil bağlayınca telefonun kendi hafızası görünmüyor. Varmıdır böyle bir ihtimal ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNgsLy -- 4 Ağustos 2013; 23:39:11 >
  • quote:

Yok hocam onu da alamam malesef, telefon benim değil sahibi de şuan yanımda değil. Mümkünse bir kendi telefonunuzu o şekilde bağlamayı deneyebilirmisiniz başka bir forumda android 4.0 dan sonra o şekilde bağlanmadığına dair bişey okudum az evvel de. Galiba sadece hafıza kartını görüyor o şekil bağlayınca telefonun kendi hafızası görünmüyor. Varmıdır böyle bir ihtimal ?

Bende galaxy w var o yüzden deneyemiyorum ama bende direk usb hata ayıklama etkin olunca istediğiniz şey oluyor, o telefonun sürümü kaç acaba? Ayrıca 4.0 dan sonra o şekil bağlanmama muhtemelen atmasyon, ben 4.0.4, 4.1.2, 4.2.2 kullandım böyle bir şeye rastlamadım.
    Telefonun sürümü 4.1.2 .

İlgin için çok teşekkürler, o zaman şuan için yapıcak birşey yok 2 gün sonra alıcam telefonu uğraşırım biraz daha inşallah olur bir şekilde bir dünya resim gidicek yoksa .
  • KiNgsLy K kullanıcısına yanıt
    Telefona root atarak yaptım ben, onda da bir tek android for recovery proğramı gördü.
  • Çektiğin fotoğraflar google hesabına gitmiyormu ? Benim telefonda fotoğraflar wifi aktif olduğunda otomatik olarak google hesabına gidiyordu. Format atıldı sonra tekrar tanıttım falan ama çektiğim fotoğraflar gitmedi hesabıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 21 Ağustos 2013; 10:52:19 >
  • Merhabalar benim konu aynı aslında ama sorum biraz değişik. Ben telefonumu sattım ama şimdi içimde bi şüphe oluştu alan adam içindeki resimleri geri getirebilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.