merhabalar. ithalatçı firma garantili bir telefonum var. daha önce bunun alt tuşları bozuldu servisine gönderdim bana 500 tl fiyatla ön panelin komple değişmesi gerektiğinin söylediler ancak 2 hafta sonra anca bunu söylediler. bende yaptırmadım çok geç olduğu için. daha hızlı yapılması için samsung servisine verdim onlar 3-4 gün içerisinde yaptılar ancak telefonumu çalışır vaziyette verdiğim samsungtan aldığımda imei numarası silinmişti. imei numarası normalde kayıtlı ancak telefonun içerisindeki imeisinde null/null yazıyor yaklaşık iki aydır bu telefonla uğraşıyorum. samsunga götürdüm ithalatçi firma garantili telefonlarda böyle olur bizi ilgililendirmez diyolar. firmaya gönderiyorum yapacağımız bişey yok diyolar. çöpemi atacam telefonu diyorum olabilir diye cevap veriyorlar. ben şimdi bunu tüketici haklarına şikayet edicem ancak nereyi şikayet etmem lazım sizce samsungumu yoksa firmayımı. vede bunun bi çözümü olabilirmi acaba yoksa telefon çöpmü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme