4.3 sürümünden itibaren meydana gelen kendiliğinden kapanma, tuş kilidinin cevap vermemesi ve sonsuz döngüde reset durumu eminki herkesi çileden çıkarmıştır.
Tuş kilidini temizledim değiştirdim yüklemediğim denemediğim sürüm kalmadı bataryayı değistirdim ancak bu sorunu bir çare bulamadım.
Aslında tek sebep 1gb ram imiş.Demek istediğim ne batarya ile ne de tuş kilidiyle alakası var.Biliyorsunuz ki windows 7 de Ready Boost uygulamasi mevcut.Amaç sahip olduğumuz sd kart veya harddiskten yararlanarak ram'i rahatlatmak bilgisayarı hızlandırmak ve daha fazla bellek yeri açmaktır.Bu işlemin aynısını android işletim sistemiyle de yapabiliyoruz.Anlatımı uygularsanız tamamen telefonunuz eski hale gelecek ve hızlanacaktır.Bu işlem için root ve sd karta sahip olmanız gerekir.
Öncellikle Dosyalarım bölümünden gizli dosyaları açıp hepsini işaretleyip silin(yedek almayı unutmayalım).Son yayımlanan yazılımı ve root dosyasını indirip wipe işlemlerini uyguladıktan sonra odin ile kurun.Telefona hiçbir kurulum yapmadan market hesabını girip otomatik güncellemeyi kapatın.Marketten "Swapper Configuration" uygulamasını kurun.Uygulama direkt olarak sd kartı algılayacak.Sd kartınızın maksimum değerini programa atayarak telefonu baştan başlatın.Işlem tamamdır.Ben 4gb sandisk class 4 ile 3850mb atama yaparak telefonu kullanmaktayım 2 aydır birkere dahi reset sorunuyla karşılaşmadım.