Şimdi Ara

S4 ekran rengi solukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 2 ay önce s4 aldım cihazda hicbir sorun yok. Gecen gün bi arkadaşım daha s4 almıs cihazları aynı renk aynı parlaklık ayarda karşılaştırma yapiyoruz benim cihazımın ekranı daha soluk duruo arkadasmınki daha canlı daha parlak duruyo. Ama daha once benimkinde boyle bisey oldugunu farketmemistim. Neden olabilir acaba bilginiz varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran modunuzun ayni olup olmadigini ayarlardan kontrol edin.

Bir de farkli zamanlarda uretilmisler ise panel kalitesi farkliligindan olabilir. Farkli zamanlarda uretilen paneller farkli kalitede olabiliyor. Sorun ciddiysw servise verin.

• Ikiside tamamen aynı ayarda. Sanırsam ya yazılımsal yada donanımsal gbi görünüo

• Samsung canlı destekle görüş derim yardımcı oluyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: xgidgodx58

Arkadaslar merhaba. 2 ay önce s4 aldım cihazda hicbir sorun yok. Gecen gün bi arkadaşım daha s4 almıs cihazları aynı renk aynı parlaklık ayarda karşılaştırma yapiyoruz benim cihazımın ekranı daha soluk duruo arkadasmınki daha canlı daha parlak duruyo. Ama daha once benimkinde boyle bisey oldugunu farketmemistim. Neden olabilir acaba bilginiz varmıdır ?

Güç tasarruf modundayken biraz daha düşük seviyeli gözükür ekran onada dikkat edin
  • ekran tonunu otomatik ayarla aktif olabilir (otomatik parlaklıktan bahsetmiyorum )
  • Bthns1907 kullanıcısına yanıt
    Tüm herseyi denedim. Bi sonuc alamadım. Sorun galiba donanmsal veya yazlmsal gbi görünüyor. Telefonu golddan almstm oraya destekten soruorm garantisinin oldugu firmayla gorus dyolar. Telefonda ithalatci firma garantisinde zaten nasl bi sirketlerse artk. Bi sorun olunca bize getirirsn demeyi biliolar anca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMOLED EKRANLARIN RENK SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgidgodx58

Tüm herseyi denedim. Bi sonuc alamadım. Sorun galiba donanmsal veya yazlmsal gbi görünüyor. Telefonu golddan almstm oraya destekten soruorm garantisinin oldugu firmayla gorus dyolar. Telefonda ithalatci firma garantisinde zaten nasl bi sirketlerse artk. Bi sorun olunca bize getirirsn demeyi biliolar anca

Aynen öyle bende s4 kullanıcısıyım şu ana kadar bi sorun çıkmadı maşallah diyelim garantiyi veriyolar telefona bişi oluncada kullanıcıdan kaynaklı sorun diyolar bir sürü para alıyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.