Şimdi Ara

s4 one z 5c g2 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. galaxy ace kullanıcısıyım. s4, htc one, xperia z, 5c, g2 arasında çok kararsızım. max 2000 sınırım var. ne önerirsiniz?

• Performans olarak en iyi g2
    Kasa ve ses kalitesi olarak z ve one iyidir
    Xperia z1 ise g2 ile aynı donanımı taşıyor ve z'den daha sağlam kasası var.

s4 servisinden dolayı güven verir daha çok.5c ise yazılımdan dolayı tercih sebebi olabilir.Ios stabildir ama kısıtlamaları vardır.Eğer ios senin uygun bi sistem ise iphone al.Ben sürekli film atıp izlerim, bluetooth ihtiyacım olur,büyük ekran lazım falan dersen uzak dur iphone'dan.Xperia z1 tavsiye ederim o durumda.z1'in suya dayanıklılığı gibi bi artısı daha var tabi.Eğer sony alacaksan turkcellden al derim.Sony nin servisi bayağı kötü.Turkcellin kendi servisi var.
  • G2
  • Işlem Hızı, güncelleme : s4
    Kasa kalitesi, güncelleme (?), hoparlör: One
    Oyun performansı (?)+ pil: g2
    Oyun performansı, hız : z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Performans olarak en iyi g2

s4 servisinden dolayı güven verir daha çok.5c ise yazılımdan dolayı tercih sebebi olabilir.Ios stabildir ama kısıtlamaları vardır.Eğer ios senin uygun bi sistem ise iphone al.Ben sürekli film atıp izlerim, bluetooth ihtiyacım olur,büyük ekran lazım falan dersen uzak dur iphone'dan.Xperia z1 tavsiye ederim o durumda.z1'in suya dayanıklılığı gibi bi artısı daha var tabi.Eğer sony alacaksan turkcellden al derim.Sony nin servisi bayağı kötü.Turkcellin kendi servisi var.

Kardeşim S4 ün Servisi iyi falan deil kandırma adamı S4 kullandım Batarya verem etti beni servise verdim hiçbişi değişmedi şuan G2 kullanıyorum gayet memnunum LG fanboyu değilim g2 yi öneririm z1 de güzel telefon tasarımı güzel olsun şarjı iyi gitsin diyorsan g2 harika bir telefon
    Kısaca S4 ün sil kafandan samsung bir halta yaramaz.

• Onedaki soru işaretini kaldır bence hocam s4 4.4 alamadı one 4.4te şu an en güncel telefon :)
  • S4 ve Z alma diğerleri güzel telefonlar.
  • g2 gelecek güncellemelerde geri kalır diye korkuyorum. çünkü en az bi 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. kullandığım telefon yüzünden takılmalar, donmalar çok canımı sıktı. onları da yaşamak istemiyorum. z1e de o kadar para verirsem sonra pişman olur muyum? fiyat/performans ürünü müdür? telefonda en çok kullanacağım şey sosyal ağlar ve kamera olacaktır
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    anlamadım one 4.4 aldı mı almadı mı?
  • Nexus 5 al rahat et. Saf Androidin keyfini yaşa.
  • onun ne zaman geleceği ve fiyatı belli mi? bakmıştım ama bulamamıştım diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Nexus 5 al rahat et. Saf Androidin keyfini yaşa.
    alabiliyırsan note 3 al.
  • AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    4.4'ü aldı tabi, şuan güncel ama Htc geçen sene çıkardığı telefona desteği resmi olarak kesti. Aslında Qualcomm işlemcili telefonlara erken gelmeli ama Üretici dandikse vermiyor. o soru işareti seneye kesilebilir diye..
  • yani 3 4 sene kullanacak olursam gelecek güncellemelerden geri kalacaktır değil mi
  • One 4.4 aldı diğer hiçbir telefon almadı. Menü geçişlerinde en akıcı telefon içlerinde one çünkü sense arayüzü en sade arayüzdür. Sosyal ağ için çok iyi bir telefon one ama kamera konusunda seni memnun etmeyebilir. Kamera önemli değil ise gönül rahatlığı ile one alabilirsin ses malzeme kalitesi stabilite konusunda hepsinden önde. Ama kamera ağırlıklı ben face twitter girer işimi hallederim internette geziyim yeter diyorsan iphone 5s al z1 ile aynı para yanılmıyorsam, 8mp olmasına rağmen z1in 20 mpinden daha kaliteli fotoğraf çekiyor. En iyi kamera 1020de sonra 5ste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 1 Şubat 2014; 16:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnasonKokusu

onun ne zaman geleceği ve fiyatı belli mi? bakmıştım ama bulamamıştım diye hatırlıyorum

Teknosada gördüm bugün. Orada 1400 liraydı. Başka yerlerde ucuza bulabilirsin belki. Yazdığın modeller arasında en güzeli G2. Ama bence Nexus 5 ondan da güzel. + olarak android güncellemelerini ilk olarak nexusların alması da güzel birşey. Ben geçen sene note 2 almıştım. Hala 4.3 gelmesini bekliyoruz.
    Ama nexus 4 şu an 4.4 kullanıyor.
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    5s z1 biraz zorlar gibi beni. 3 4 sene kullanacak olsam one yeni güncellemeleri almayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes108

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Performans olarak en iyi g2

Kardeşim S4 ün Servisi iyi falan deil kandırma adamı S4 kullandım Batarya verem etti beni servise verdim hiçbişi değişmedi şuan G2 kullanıyorum gayet memnunum LG fanboyu değilim g2 yi öneririm z1 de güzel telefon tasarımı güzel olsun şarjı iyi gitsin diyorsan g2 harika bir telefon
    Kısaca S4 ün sil kafandan samsung bir halta yaramaz.

Sakin ol hocam adam kandırdığım yok.Arkadaşımla s4 aldık, onunkinde pil şişme yaptı, servise gitti değişti.7 gün falan sürmüştü ücretsiz değişim yapıldı.Benimkinde henüz şişme,ısınma falan yok.Olur olmaz bende göndereceğim.Forumda da onlarca kişinin pil yüzünden servise gittiğini ve memnun kaldığını gördüm.
    G2 de oldukça iyi telefondur.Ben kasasını beğenmemiştim ama bu kişiseldir ve bundan başka da hiç bir eksiği yok.Donanımı gayet iyi.

@AnasonKokusu
    Eğer oyun oynamayacaksan, bu telefonların hepside donanım olarak yeterlidir senin için.Hatta oyun oynayacaksan bile yeterlidir.Ufak tefek pürüzler oluyor sadece.S4'ün işlemcisi çok iyi, ayrıca io gecikmesi çok az ve ram çok hızlı çalışıyor bu sayede.Menü geçişleri için en donanımlı telefon s4'dür.Yazılımsal sıkıntıları var, güncellemeyle çözülebilir.Grafik işlemci biraz zayıf ama dediğim gibi oyunlarda aşırı detay aramıyorsan düşündüğün telefonların hepsi de yeterlidir senin için.
    Güncelleme konusunda ise hiç birinin garantisi yok.Custom romların garantisi var tabi :) Eğer custom rom yüklersen her güncellemeyi alırsın.

• One android 5ide alıp guncellemeyi bitirecektir diye tahmin ediyorum. Ama g2 4.4de kalır s4 te büyük ihtimalle 5 ile biter. Güncelleme çok önemliyse zaten android telefon almamalisin iphonedan başka hiçbir telefon 3-4 yıl güncelleme vermez.
  • Hocam menü geçişleri için en son alınacak telefon s4tur güncelleme ile falan da düzelmez touchwizz o kadar kötü bir arayüz ki samsung s5 te kullanmayabilir magazine adlı arayuze geçecek dedikoduları var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.