Şimdi Ara

S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor

S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor

30 liraya aldım ancak fotoğrafta görüldüğü gibi üstten ve yanlardan tam oturmuyor. Tekrar gittim mağazaya tam oturmamış biraz bekle alır o telefonun şeklini dedi adam. Sizce gidip değiştireyim mi ne yapayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım?
  • Crag Drag kullanıcısına yanıt
    Mümkünse değiştirmeniz,

telefon modeli için yapılan deri kılıf , yerli malı ürün isterseniz.www.deriten.com bakmanızı tavsiye ederiz

S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deriten

Mümkünse değiştirmeniz,

telefon modeli için yapılan deri kılıf , yerli malı ürün isterseniz.www.deriten.com bakmanızı tavsiye ederiz

S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor S4 Telefonuma Kılıf Aldım Ama Tam Oturmuyor

Değiştirebilirim ancak dükkandaki ürünler ile başka türlü iade yapmıyorlar. Sizce oturmaz mı bir süre sonra?

• Caresizlik diye bir şey olmamalı ısrara devam o zaman ya değiştirilmeli yada kullanmaya ısrar edilmeli
  • Silikon dedigin tam oturmali oturmayan silikonu almayacaksin alirken kontrol etseydin keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakkabimi o sonradan seklini alsin demis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.