Şimdi Ara

S40 nasıl bu kadar iyi yol tutuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
13.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AFV

S40 tamamen Ford focus şasesi üzerine oturtulmuş bir araç o sebepten.
    Tamda bunu yazmaya gelmiştim. Focus 2 ile 200k km yol yaptim. O araç ile ne virajlara girdim. Tadi hâlâ damağımdadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S40 sahibi olarak bir sürede 2012 3.20 i kullandıpım için yorum yaparım ama objektif karşılanmaz belki diye konuyu uzaktan takip ediyorum

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    İki aracın oem süspansiyon sistemi veya taşıyıcı kolları arasında hissedebileceğiniz bir fark yok tabii focus un hangi model yılından bahsediyoruz bilmiyorum. Ağırlık dağılımının parça ağırlığıyla bir ilgisi yok zaten. Başka şekillerde de bu dağıtılabilir ki bu sebepten focuslarda motor bir tık geride burun uzun ve arka koltuklar dardır.
    S40 gerçekten çok alçak bir araç onun etkisi yol tutuşu açısından çok büyük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

116 d bmw ile nice golf ve seat çı gençleri güney tarafında virajlı yollarda özellikle imana getirmişliğim var.

düz yolda iddalı değilim tabi malum araç zayıf..

ama virajlar ilgi alanıma girer helede arkadan itiş bu işin piridir

siz kullanım becerilerinizi bir gözden geçirin ve aracın limitlerini..

çünkü avantaj sizde iken önden çeker bir aracın sizi mat etmesi sadece sürücü faktörü malesef..
    Golf ve Seat gayet vasat hocam yol tutuşu konusunda . Rahat alir sizin araç onu

• Tüm modelleri için söylemiyorum fakat genel olarak Bmw'nin çok iyi denilecek kadar iyi yol tuttuğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 2 Şubat 2020; 19:47:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Gerçek M serisi araçlar haricinde BMW'nin çok iyi yol tuttuğuna inanmıyorum. İstisna modeller olabilir tabii, günlük karşılaştığımız modellerden bahsediyorum. Beni topa tutabilirsiniz, düz yolda yardırmakta iyi ama viraj konusunda dengesizlik seziyorum. Geçenlerde F10 5 serisi kullandım, keskin hareketlerde bariz şekilde kafadan kayma ve güvensizlik yaşadım kendi aracıma kıyasla.

Alfa 159'la ben de bazen otobanda tatlı kapışmalara giriyorum, düzde BMW'lerden tokat yediğim çoktur doğal olarak ama yüksek hızla keskin virajlarda bariz geride kalıyorlardı. Belki aracını yeterince tanımıyordur veya risk alamıyordur vs bilemem ama benim genel görüşüm bu şekilde.

Ayrıca TEM'de Ankara'ya girişte sağlam bir virajda 230 civarı hızla Quattro'ya diz çöktürmüşlüğüm de var.
    3 serisi bi araca bende virajlarda bir kaç kez kafa tuttum... Ya araçlarının sınırlarını bilmiyor yada biraz tedbirliler. Benim araçta Astra :)

• Bu aracın 1.6 dizel düz vitesi güzel günlük kullanım aracı olur varsa 50 bine satan alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Hocam viraj kasmak istiyorsaniz A4 2.0 tfsi quattro alın

Alıntıları Göster
    Bakalım kısmet nasip daha bunun altından kalamıyoruz yakıt olarak

Sizin yorumları, görüşleri ilgiyle okuyorum. Muhakkak çok kişiye bilmediği şeyleri öğretir. Rica etsem paylaşır mısınız ?

• Focus ile ayni alt yapiya sahip

• O arac Mitsubishi carismanin kardesi.O ne kadar iyi yol tutar ise s40 ta aynininancak yapabilir.

Ya siz fazla cesur veya hakim degilsiniz konuya 6ada s40li isin piri.

Aksi halde s40 3 serisinin cok gerisinde.

S40 mitsubishi carisma alt yapisinda ayni fabrikada ,nedcar tesislerinde uretilmistir.

• Evet iyidir.

• Belki de o araçta azrail a.s vardı.250 -300 ile viraja girmiş miilet bu konu içinde.

• S40 ın hangi donanım olduğuna göre yol tutuşu bariz şekilde değişir standart 1.6 dizel veya 1.6 benzinli S40 ile 2.0 dizel veya 2.4 T5 S40 arasında çok fark var sport şası veya dinamik şasi opsiyonu ile alınmış bir araç ise yol tutuşu bariz fark eder.

• 520d var bendede 245 lastik olmasına rağmen virajlarda bana pek güven vermiyor virajlarda gaza basınca sanki yoldan kopacakmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 2 Şubat 2020; 21:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

S40 mitsubishi carisma alt yapisinda ayni fabrikada ,nedcar tesislerinde uretilmistir.
    Carisma ile aynı alt yapısı olan ilk kasa s40. İkinci kasa s40 Focus ile aynı alt yapıda.

Focus 2 arka süspansiyon
    S40 nasıl bu kadar iyi yol tutuyor

S40 2 arka süspansiyon
    S40 nasıl bu kadar iyi yol tutuyor

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen konu sahibi 2.nesil s40 tan bahsediyor 2. Nesil s40 lar focus altyapısına sahip ilk nesil s40 ında yol tutuşu gayet iyidir

• Subaru un 20 binlik arabası bile çoğu arabanın yol tutuşundan iyidir bizzat test ettim şuan 2004 impreza m var

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    İyi dikeklerin için teşekkür ederim yanlış anlaşılmak istemem ama kısaca şunu söylemek gerekirse hiçbir araç bir araçtan her manasıyla üstün olamaz keza f30 3 serisi genel olarak s40 tan daha iyi güncel bir araç olsada s40 ında bazı üstünlükleride yok değil muhtemelen konu sahibi arkadaşıda bu durum şaşırtmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.