Şimdi Ara

S400 120 GB 2.5'' SSD Harddisk 233 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nato sistemine entegre oluyor mu ki bu ?

Patriot öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Nato sistemine entegre oluyor mu ki bu ?

Patriot öneririm

hocam yerlerdeyim

cok kalite takılıyorsunuz
  • Bu bildiğimiz aliexpressteki kingdian.

Parasinin hakkini verir, tavsiye ederim.
  • bu ssd'yi almayın arkadaşlar biraz daha üstüne koyun kaliteli bişey bakın.
  • Bu ürünlerin boyutu yeri hep aynı mı arkadaşlar eski laptopa alsam olur muki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derkan14 D kullanıcısına yanıt
    https://bilendenal.com/ var marka modeli söylüyorsun uyumlu ssd'yi rami sana söylüyorlar
    yada vatana gidersin orta montaj yapıp verirler 50-100 tl pahalı oluyor ama
    2005 yılından falan kalma değilse standart olur sadece sata 2 olur hepsi bu.ben 2010 da aldığım Asus a taktım. Dvd yi de çıkarıp yerine SSD taktım. Samsung 850 evo takılı laptopta.
  • Bunun içi belki de Samsungtur var mı bilen??
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

2005 yılından falan kalma değilse standart olur sadece sata 2 olur hepsi bu.ben 2010 da aldığım Asus a taktım. Dvd yi de çıkarıp yerine SSD taktım. Samsung 850 evo takılı laptopta.

Benim ilk nesil i7 var exper NR81a modeli az kullandığımdan dolayı iyi gitti. Buna uyar mı ?

https://forum.donanimhaber.com/exper-karizma-nr81a-inceleme-ve-test--42230870
  • arkadaş 103 tl.ye sandisk aldıktan sonra şimdi 200 küsür tl. ye elim gitmiyor
    dolar sanki % 100 mü arttı da bunlar % 100 den fazla zam yaptılar
  • Bu ssd kingdian 120gb degilmi ? Daha geçen gün aldım 406 MB okuma 380 mb yazma hızına sahip .
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    Tek farkı etiket.
  • SSD Harddisk
  • munkun46 kullanıcısına yanıt
    Benimki de 2009 da aldığım dell marka bı laptop. Peki DVD okuyucu nun bulunduğu yer daha büyük bir alan kaplıyor oraya takılan modeller ayrı mı bu oraya küçük gelir
  • Bayiligimiz var .bayilik fiyati bile son kullanici fiyatina yakin
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Uyar ama büyük ihtimalle sata 2 hızında kullanırsın. Yine de hdd ye göre en on kat hızlanır. Youtube üzerinden modelinizi yazarak öğrenebilirsiniz nasıl takılacağını.
    Bu üründen alıp içine hddyi ve SSD yi koyacaksın. Dvd yerine takacaksın. Bu parçanın iki standardı var sana uygun olanı al(12.7 mm ve 9.5mm)

n11.com'dan 12.7mm HDD Caddy Notebook DVD SSD Kutu Sata LAPTOP 4717p NOTEBOOK seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    https://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kasalari/127mm-hdd-caddy-notebook-dvd-ssd-kutu-sata-laptop-4717p-notebook-P150446025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 7 Ocak 2018; 12:39:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.