Şimdi Ara

S6 mı, Z5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şu anki telefonum Xperia Z, ondan bir atlayış yapmış olacağım şimdi alacağıma. Bu ikisi arasında kaldım gibi ama S6'ya daha çok kanım kaynadı beyler, özellikle yaptığım araştırmalardan sonra.

http://www.gsmarena.com/iphone_6s_galaxy_s6_xperia_z5-review-1330.php
    Bu linke göre S6'yı oldukça beğendim, kamera açısından hele gözüme çok güzel geldi. Fakat pil açısından biraz endişelerim var. Z3 almak isterdim fakat ikinci ele bulaşmak istemiyorum.

Z5 mi dersiniz, S6 mı, yoksa başka mı?

• Zor soru gerçekten. Z5 i araştırdım epey s6 Hakkında pek bilgim yok. Z5 çok güzel tasarıma sahip elde duruşu çok iyi bence ama maalesef bu telefon hakkındaki her güzel olumlu yorum döner dolaşır snapdragon 810 a gelir şu işlemcisi olmasa yazılım arayüz açısından Samsung dan üstün. Z5 anakonusunda kullanıcılar aşırı ısınmadan şikayetçi , bazen parmak izi okuyucusunun algılamamasından . Ama temel sorun ısınma yani veri açıkken ısınıyor diyen bile var .Z5 anakonusunu okumanızı tavsiye ederim. Fiyat olarak uygun tabi nispeten epey alınabilir bir telefon şuan fiyat açısından en azından alırsanızda muhtemel sorunlarından haberdar olarak almış olursunuz. Kullanıcılar neler diyecek ben de takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung touchwizh hanfikapi yuzunden z5 daha uzun omurlu ve keyifli kullanim sunar.

• z5
  • DateMasamune kullanıcısına yanıt
    Z5 tabiki. Alternatif olarak ith.grn. note5 e de bakabilirsiniz, ikisinden daha kalteli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

Zor soru gerçekten. Z5 i araştırdım epey s6 Hakkında pek bilgim yok. Z5 çok güzel tasarıma sahip elde duruşu çok iyi bence ama maalesef bu telefon hakkındaki her güzel olumlu yorum döner dolaşır snapdragon 810 a gelir şu işlemcisi olmasa yazılım arayüz açısından Samsung dan üstün. Z5 anakonusunda kullanıcılar aşırı ısınmadan şikayetçi , bazen parmak izi okuyucusunun algılamamasından . Ama temel sorun ısınma yani veri açıkken ısınıyor diyen bile var .Z5 anakonusunu okumanızı tavsiye ederim. Fiyat olarak uygun tabi nispeten epey alınabilir bir telefon şuan fiyat açısından en azından alırsanızda muhtemel sorunlarından haberdar olarak almış olursunuz. Kullanıcılar neler diyecek ben de takipteyim

Bende de Z vardı, bayağı ısınıyordu zaten hocam :D Ama o daha da fazla ısınıyor sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Samsung touchwizh hanfikapi yuzunden z5 daha uzun omurlu ve keyifli kullanim sunar.

Touchwiz handikapı nedir hocam?

quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

z5

Peki neden hocam?
    quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Z5 tabiki. Alternatif olarak ith.grn. note5 e de bakabilirsiniz, ikisinden daha kalteli...

Note 5 biraz fazla büyük gibi Fakat Z5'i S6'dan üstün kılan nedir? Nerede test görsem S6 daha üstte gibi.

• Tabiki s6 daha iyi işlemci daha iyi kamera ekranı daha iyi

Z5 snapdragon 810 işlemcisi sıkıntılı ısınıyo performansı düşüyor kamerasında manuel ayar yaparsan güzel sonuç alırsın fakat anı yakalayamassın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MI 9T vs S8
    5 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z5
  • z5 tavsiye ederim touchwiz den dolayı samsungdan bir soğudum pir soğudum yaklaşık 4 yıldır almıyorum samsung
  • S6=2000 tl-S7=2300 tl s7 almak mantıklı bence Sony artık kullananyok kimi tasarım kimi ısınma kimi dokunmatik tuhaflıklardan satmıs cevremde (100 kiside 1 kisi kullanıyor Sony-3 kisi htc-yarısından fazlası Iphone 6s/6s plus 60 desek-Samsung 30 kisi kalan 6 kisinin 2 si htc 4 u Lg)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.