Şimdi Ara

S8 fiyati hakkinda düsüncelerinizi almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.s8 almayı planlıyorum ama teknosa vatan da standart fiyatları 3.999
    Fiyat araştırdım ve n11 3400
    Hepsiburada 3300
    Gold 3500
    Vs vs.
    En ucuzu hepsiburada olan.yorumları ve açıklamaları okudum türkiye samsung garanti diyor 2 yıl boyunca.
    Anlamadığım nokta nasıl bu fiyatlara satılıyor guvenlimidir? Lütfen bilgi ve tecrubelerinizi eksik etmezseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 7+ al ustam ne uğraşıyorsunuz para sıkıntısı yok gibi o yüzden dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

iphone 7+ al ustam ne uğraşıyorsunuz para sıkıntısı yok gibi o yüzden dedim

Htc kulkanicisiyim ama bu kez samsung denemek istiyorum.iphone hiç sevmem kullanmakta istemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miki55 kullanıcısına yanıt
    s8 üzmez güzel telefon inceledim kamerası performansı ekranı gayet kaliteli. hayırlı olsun şimdiden
  • Hocam n11 de saticilar 50 100karla satiyor tekno marketler 600 800kar ekliyor . 3500 idi su an 3300e indi hatta n11de, dün media mrkt ve bir samsung magazasinda 3700 idi fiyati. Yorumlarina bakip guvenle n11 den alabilirsin magazadan aldiginla farki yok hatta iletisime gecip ayni sehirdeysen gidip telefoncudan direk eldende alabilirsin, hayirli olsun şimdiden iyi tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 6 Temmuz 2017; 23:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Hocam n11 de saticilar 50 100karla satiyor tekno marketler 600 800kar ekliyor . 3500 idi su an 3300e indi hatta n11de, dün media mrkt ve bir samsung magazasinda 3700 idi fiyati. Yorumlarina bakip guvenle n11 den alabilirsin magazadan aldiginla farki yok hatta iletisime gecip ayni sehirdeysen gidip telefoncudan direk eldende alabilirsin, hayirli olsun şimdiden iyi tercih

Fiyat farkı çok olduğu için şüphe duydum açıkçası.teşekkür ederim en iyisi elden almak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.