Şimdi Ara

S939 ankart bi seçsem de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankart arıyorum da , oc yapmaya niyetim yok artık. (çünkü eski anakartı yaktım.)
    Asus kafama yattı deluxe veya premium. Ayrıca ardaığım anakart da fx ve x2 amd işlmecilerini desteklemeli. Karar vermedim bir türlü . Bi yardımcı olun. Sorun çıkarmasın yeter. Ayrıca bu asus premiumda fansız değişik bir soğutma varmış bu fan kadar iyi soğutur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixelShader -- 7 Ekim 2005, 23:43:18 >

• Asus iyi tercih. Bende premium var. Fansız soğutma. Elimi değdirince elimi yakıyo resmen. Ama herhalde adamlar ona göre yapmışlardır. Ben bi sorunla karşılaşmadım.
    Nforce 4 chipsetini fanla soğutan anakarlarda da fanın bozulması ve de çok yüksek hızda döndüğünden olayı ses yapması gibi şikayetler duyuluyor.
    O yüzden asus a8n-sli premium tavsiye ederim.
  • İyidir diyosun yani bi de epox diyenler de çok karar veremedim zaten msi,epox veya asus alcam.
  • Epoxu overclock yapanlar alıyo daha çok benim bildiğim.Ee sen daha yeni bi kart yakmışsın. Bilemiyorum yani...
  • O zaman asus da kesin karar kıldım gibi teşekkürler arkadaşım.
  • S939 anakartlar içinde en iyisi hangisi?
    Fiyatı mühim değil.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilrseniz sevinirim.

Alacağım bir KASA+DVDWRİTER+İŞLEMCİ ve ona uyumlu bir ANAKART!

KASAM 350 watt Foxconn olacak.
    DVDwriter LG olacak.

ŞİMDİ istediğim işlemci 80-120 dolar arası AMD ve S939 olacak

Ve ona uyumlu 80-120 dolar arası PCIex16 özellikli SATA+USB 2.0 olan bir anakart olacak..

Son olarakta 60-80 Dolar arası oyunları çalıştırabilecek bir ekran kartı..?

EVET yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.