Şimdi Ara

Saat hızlarıyla ilgili problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kullanamadığım bir dizüstü pc vardı mavi ekran veriyordu biraz ugraşmayla açtım hem harici hem dahili ekran kartı kod 43 hatası veriyordu sorunun ısınma problemi oldugunu fark ettim pc boştayken bile 90 derecelerde duruyordu güç seçeneklerinden işlemci güç yönetimi bölümünü kullanarak hızı düşürdüm ısı 60 derece civarlarına indi ve ekran kartları artık hata kodu göstermiyor fakat sorun şu ki normalde pcler işlemcileri ve ekran kartlarını sürekli maksimum hızda kullanmaz bu pc gerektiginde yada zorladıgımda degil sürekli olarak maksimum seviyede çalışmaya çalışıyor şuan hız 1497mhz sabit çalışıyor hızı kısmassam 3400 degerine sabitliyor ve asla düşürmüyor dahili ekran kartıda sürekli maksimumda gerci o normalde düşüyormu onuda bilmiyorum bu tür bir soruna ne yol açıyor olabilir bu konularda aşırı bilgi sahibi degilim fakat bilmek istediğim temelde bu sorun donanım kaynaklı mı yoksa yazılımsalmı eger yazılımsa kendim halletme yoluna gitmek isterim donanımsa zaten yapıcak pek bişey yok gibi çok uzun oldu umarım okuyup degerlendiren olur. şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler.

• pc de virus olabilir. Bir taratın isterseniz pc'yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.