Şimdi Ara

SAATTEN ANLAYANLAR ( SSLİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE MERHABALAR BEYLER .. BAYRAMDA ABİM SANA SAAT ALALIM FALAN GİBİSİNDEN KONUŞTU .. GEÇENLERDE ARADI CUMARTESİ GETİRİYORUM DİYE ..

YARIN SAATİM GELİCEK AMA GELMEDEN SİZE BİR SORAYIM DEDİM .. BEYLER SAATİN RENGİ FALAN SS DEKİ GİBİ AYNISI ..

NASIL SAAT BEYLER
     SAATTEN ANLAYANLAR ( SSLİ)

• 15 sene önce kullandığım saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Oldum olası casio kullandım,kullanıyorum G-Shock modelide hoşuma gidiyor,sen begendiysen sorun yok güzel saat
  • Casionun en sağlam saatlerinden biridir üzmez seni
  • ortaokul seviyesinde bir saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

ortaokul seviyesinde bir saat

G-Shock?Orta okul seviyesinde saat?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel saat ama saatten anlamayanlar 10tllik saat sanıyor bence alma saçma sapan konuşuyorlar o yüzden onların çenesini çekip açıklama yapmaya çalışarak zaman da kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

ortaokul seviyesinde bir saat

bu model saati almaya bu forumun yarısının maddi durumu yetmez lan bakkalda filan satılıyor sanıyorsunuz sanırım bu arada çok sağlam bir saattir güle güle kullanın
  • senin içine sindiyse, güzeldir dostum ama benim tercihim her zaman nautica kaptan saatleridir

• Saatin ekranında o kadar çok şey var ki saat görünmüyor Biraz sade bir şey alsan daha iyi değil mi bu biraz çocuk işi gibi.
  • Bence çok güzel
  • casio can'dır hatta canavardır :)

Saat çok güzel de...

Başka bir rengini tercih et. Siyah kadran çok havalı ama saati kolayca okuyamıyorsun. Saati şöyle bir bakışta okuyabileceğin bir model tercih et.
  • Yas kac ona gore yorum yapiyim bazi yas gurubuna gitmez bazilarina gider

• Tarzım değil bedava verseler takmam ama g-shock serisi sağlam üst sınıf bir seridir. Daha çok trekking yapan veya sürekli spor giyinenlere gidecek bir saat. Sade analog bir saati tercih ederim ama aynı zamanda da şık olacak.
  • Tarzı çok kötü değil de çok teknik bir görünümü var dağcı saati sanki? Günlük hayatta mesela dershanede takanı görsem derece sınıfında falan derim herhalde, zamanla yarışıyor.

Yani günlük kullanım için abartı bir saat, pahalı saat ; tommy hilfiger saatlere bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 26 Ekim 2013; 18:33:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.