Şimdi Ara

sabah araca binerken camların buzunu nasıl çözücem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kolonyayı dökün, silecekleri çalıştırın o kadar
  • Yahu ne sirkesi elmasi limonu gidin bi benzinlikten cam buzu önleyici ve buğu önleyici alın kullanın hele o buğu yokmu eksi 25derecede cama hohlasan bile buğu olmuyor mutis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba üreticileri artık camları buğu ve buz tutmayacak şekilde üretmeliler. Çok zor birşey değil sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş neden kazıyıcı almıyorsunuz 2dk da bütün arabayı dolaşıp kazımak varken suyla felan ne diye uğraşıyorsunuz ki
  • Aracı çalıştırın ve kalorifer sistemini en yüksek konuma getirip rölantide 5 dakika bekleyin, ardında fırça veya benzeri bir aletle camları temizleyin, kolayca buzun camdan ayrıldığını göreceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buz çözücü spreyler var onlardan alabilirsin

• Bi sprey şişeye antifrizli su doldurup cama sıkın, sonrada buz kaziyici ile cama girişin..

•  sabah araca binerken camların buzunu nasıl çözücem

• Evde oda ısısında beklemeyen 2 2.5 litre suyla inin arabaya hocam cama dökün buz direk erir gider.

Yalniz su asla sicak olmasin yani ısıtmayin ekstra olarak. Çünkü cam soguk olaxak birden asiri sicaklik değişimi camı catlatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Yahu ne sirkesi limonu ne sıcak suyu şu aletten haberiniz yok mu mübarekler.

sabah araca binerken camların buzunu nasıl çözücem

Kimse yazmayınca ben de yanlış yaptığımı düşünmeye başlamıştım tam rahatladım

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum. Tam olarak ince katman buzu sıyırmıyor. Öyle bir şey ki... Sanki buz cama sarılmış hayır bırakmayacağım diyor

Kaba kar ve buzu temizlemede on numara fakat ince katman için ılık su on numara oluyor.
  • Cocuklugum aklıma geldi tabi o kadar buyumedim 22 yasindayim 11 12 yasinda filan Isparta'da cok soguk oldugunda arabanin camları buz tuttugunda babam hafif su isitir hafiften cama dokerdi tabi babam o işlemi yaparken abimle ben arabayi calistirir hafiften gaz verirdik cok hosumuza gider o olaydan zevk alirdik simdi ibre sona gelse umrumuzda değil eski gunler guzeldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.