Şimdi Ara

sabah araca binerken camların buzunu nasıl çözücem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemiyim ve hava -10 derece. sabah araca biniyorum camları buz tutmuş. çözene kadar canım çıkıyor. çözmesem hiçbirşey görünmüyor.
    bunun çözümü nedir?

• Camlarini sirke ile yika, silecek suyunada biraz sirke kat. Uzun bir sure sizi rahat ettirecektir. Etkisi gectiginde aymi islemi tekrarlayin.

Hastanelerdeki %70 alkolde oldukca etkili. Sirkede icindeki asitozdan dolayi bu konuda basarili ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 12 Şubat 2016; 3:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buz çözücü spreyler var. tanesi 5-6 TL. onlardan al , 1 kutu 15 gün gidiyor. buzları anında çözer.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    anında çözüyor mu?
    soğukta beklemek zulum de

yeni model birkaç araç görmştüm onun hiçbir camı buz tutmamıştı. nedeni nedir?

teknoloji falan mı?
  • Düşünen Türk kullanıcısına yanıt
    üstat anında çözmüyor , 5-10 saniye sürüyor. ama camın genel hatlarına sıkıyorum, sonra su püskürtüp sileceği açınca hemen gidiyor. Yeni model araç filan hepsi buz tutuyor Van'da. siz nerede yaşıyorsunuz bilemem.
  • Bir kaç kere İstanbulda başıma geldi.

Ne yapsam diye düşünürken araçta hali hazırda bulunan suyu yavaş yavaş döküp buzların akmasını izlemiştim. Tabi sıcaklık sonda ve cama vuruyordu.

Yola çıktığımda köşelerde kalan su parçaları buz tuttu orası ayrı
  • suyu iyice kaynatıp birden cama dökeceksinbuz felan kalmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafif ılık su dökün, çözülür buz, bir şey olmaz ben hep öyle yapıyorum, tabi hemen silin yoksa tekrar buz tutar.

• Suyu hafif ısıtıp camın üzerine dökün. Acil durumlarda böyle yapıyorum ama su sıcak olunca camın çatlama ihtimali de var mı bilemiyorum. En sağlıklısı çok aceleniz yoksa aracı çalıştırıp cam buz çözücüyü çalıştırmak. Sıcaklık camlara vurdukça 5-10 dk içerisinde eritip açar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cama karton koymayı Denediniz mi? Onun dışında ben doğudayken arkadaşlardan buz çözücü sprey kullananlar vardı çok memnunlardı

• Tras köpüğü ile silin. Buguyu yok ediyor, buzu da en aza indirgiyor.

• Evde kettle'ı ısıtıyorum, kaynar su ile 10 kat aşağı inip cama döküyorum, 2 aydır yapıyorum bunu camda çatlama vs olmadı, gazeteyle kartonla uğraşamam
  • guex in 10 liraya buz çözücüsünü almıştım. sıktığım anda buzu çözüyor. Bütün camdaki buzu çözmek 5 saniye sürüyor. Nasıl böyle değişik yöntemlerle vakit harcıyorsunuz anlamıyorum
  • Tüm camlar mı donuyor yoksa sadece ön cam mı? Ön cam donup arka donmadan kalabiliyorsa aracı parkettiğiniz pozisyonun tersine parkedin yani şu an parkettiğiniz yere önü değil arkası gelsin. Arka camdaki buz bi oranda telafi edilebiliyor ve arka cam ısıtıcısı bir iki dakikada çözmeye başlıyor.
  • Buz kalın değilse silecek suyu sıkın, antifrizli su buzu eritiyor kısa sürede.
  • ihtiyacınız sabahları 1 elma yarısını cama sürün ne buz kalır ne baska birşey kalan diğer yarısını da yiyin elma kahveden daha fazla uyku açar

• Geçeden araç camına gazete koyarsanız, ertesi sabah buz tutmaz. En basit yöntem budur bence
  • Yahu ne sirkesi limonu ne sıcak suyu şu aletten haberiniz yok mu mübarekler.

sabah araca binerken camların buzunu nasıl çözücem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarşıda pazarda 3-5 liraya satılan bezlerden alın ve tüm cam boyunca iki kapıdan sıkıştırın.
    sabah aracı açınca bezi alın. camınız tertemiz ve buzsuz kalsın.
  • Sirke olayi dogrumu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.