Şimdi Ara

Sabah ilk marşta gelen 1-2 saniyelik ses yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a abiler sabah ilk marşa bastığımda böyle bir ses geliyor 1-2 saniye sürüyor. hemen stop edip çalıştırsam da bu ses tekrardan gelmiyor sadece sabah ilk marşta var bu yağı suyu tamam herşey normal nedendir sizce ? buyrun video
    https://www.youtube.com/watch?v=1NpNa8xB8gw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okngzl -- 1 Mayıs 2017; 17:55:56 >

• yok mu yardım edecek kimse ?
  • Hemen aracın yağ seviyesine ve yağın evsafına baktırınız, yağsız kalan sübaplar ses yapıyor, yağlama başlayınca kesiliyor gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses iyice kendini belli edene kadar böyle kullanın. Belki bir süre sonra kendi kendine kaybolur gider.
  • hocalarım sorun çözüldü bir parça değiştirdik ama orjinale geri döndük parçanın adını tam sormayı unuttum ama şöyle anlatayım trigerin karşısında bir zincir var gergi ile çalışan arabanın çekişini sağlayan zincir umarım anlatabilmişimdir onu elektrikliden manuele çevirdik araç çekmedi tekrar açıldı kapak elektrikli takıldı yine çekmedi meğersem sente atlanmış ( makinada arıza olarak kam mili poziysyonu diye çıktı) 1 diş kadar 3. sökmede halledildi ama olan zamanıma oldu şuan elektrikli gergi takılı ve sesi kesti nedense tavsiyem hiç elletmeyin :) sürekli ses yapana kadar ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.