Şimdi Ara

sabahları çok yorgun kalkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerdeyse 1 haftadır var. kaç saat uyursam uyuyayım hep yorgun kalkıyorum bi yere gitmek istemiyorum. uyuyacağım yoksa bile yatmak istiyorum. neden olur sizce bu ?

• Google'da bi Benexol B12 arat. Özellikle ekşi sözlük tarzı sitelerde
  • birsürü sebebi olabilir. sence en yakın neden ne olabilir
  • gece ne yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

gece ne yapıyorsun

hiç bişey
  • odada laptop bilgisayar vb açık yatıyosan ondan olaiblir.bende laptop acık uyudgum zaman sanki uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum.
  • Benim yataktan çıkasım gelmiyor ya sürekli uyumak istiyorum. Ama yakalda arkadaşın yazdığı vitamini kullanıyordun B12 ve B6 destekli Onun biraz faydası oluyordu ayrıca gün aşırı C vitamini alıyordum yine gün aşırı one a day kullanıyordum. Ama bıraktım şimdi kilo aldırmaya başlamıştı Şu anda yeni kalktım ama daha önce saat 9 da kalkmıştım ve gittim tekrar yattım 12 de tekrar kalktım bişiler yedim şimdi pc başındayım birazdan y,ne yatarım herhalde Bide her yerim ağrıyor ya böyle sürekli uyuyp dinlenmek istiyor gibi bi halim var. Ayrıc ageceleri geçyatarım biraz 3 de falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Sürekli uyuyorum
    6 yıl önce açıldı
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana pazar günleri oluyo.
    şu anda yorgunum.dersane 2 de başlıyo ama ben daha evdeyim.yarın sınavım var.çalışmadım daha.yorgunluktan ölüyorum.oyun oynayasımda yok boş boş takılıyorum öyle.evde tekim zaten.konuşacak kimse yok.arkadaşlar dersanede.içerde tv açık en sevdiğim dizi var izlemiyorum.pijamalarım hala üstümde.

ama yarın bunların hiçbiri olmayacak.bende pazar sendromu var galiba.hiçbişey yapmak istemiyorum.
  • Bundan olabilir
  • spor yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.