Şimdi Ara

Sabahlari iştahim sifir alternatif ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sabahlari kahvalti yapamiyorum yaparsam oglen bu sefer yiyemiyorum ve salona gitmem sikintiya dusuyor.

Sabahlari vucudu beslemem gerek acaba bcaa yada protein icebilir miyim?
    Birde sasece spoe sonrasi peotein aliyorum 2. Ölcek bi sikinti cikarir mi. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah bişey yemek zorunda değilsiniz. Antrenman öncesi whey veya bcaa alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Venture

Sabah bişey yemek zorunda değilsiniz. Antrenman öncesi whey veya bcaa alabilirsiniz
    Hocam bugun gece vucut dinleniyor sabah aç oluyor kaslarin beslenmesi lazim diye tutturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Hocam bugun gece vucut dinleniyor sabah aç oluyor kaslarin beslenmesi lazim diye tutturdu

Alıntıları Göster
    1-2 tane yumurta yiyip geçebilirsiniz kahvaltıyı, kas kaybı o kadar kolay iş değil vücut o kadar aptal değil.

• quote:

1-2 tane yumurta yiyip geçebilirsiniz kahvaltıyı, kas kaybı o kadar kolay iş değil vücut o kadar aptal değil.

Alıntıları Göster
    Protein shake fln olmaz mi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Protein shake fln olmaz mi peki

Alıntıları Göster
    olur fatketmez

• Spor öncesi Karbonhitrat takviyesi iyi olur. Yoksa Spor için enerji kalmıyor. Eğer yiyemiyorsaniz spor öncesi sabah bir fincan kahve, bir iki yumurta ve enerji için Red Bull içebilirsiniz. Aksi takdirde performans düşüşü çok oluyor. Ben aç karnına yada yorgun gittiğimde %30 a yakın ağırlık düşüşü oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

olur fatketmez

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Spor öncesi Karbonhitrat takviyesi iyi olur. Yoksa Spor için enerji kalmıyor. Eğer yiyemiyorsaniz spor öncesi sabah bir fincan kahve, bir iki yumurta ve enerji için Red Bull içebilirsiniz. Aksi takdirde performans düşüşü çok oluyor. Ben aç karnına yada yorgun gittiğimde %30 a yakın ağırlık düşüşü oluyor.
    Haklisiniz ben az da olsa yiyorum bir iki tam tahilli ekmek yada max 4 kasik bulgur gibi. Yoksa agirlik kalmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.