Şimdi Ara

sabit diski şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki sabit diskin birine şifre koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

• şifre koymak yerine kaybedebilirisn

bilgisayarım sağ ık yönet ordan disk yömnetimine gil kaybetmek istediğin sürücüye tıkla harf atamalarından harfi iptal et kaybolur ... yendideen harfi atayınca geri veri kaybı olmadan geri gelecektir
  • sağol yardımın için ama harf atamalarını
    bulamadım biraz daha ayrıntılı açıklarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourtyfour -- 7 Mayıs 2009; 14:00:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dijitechnics

sağol yardımın için ama harf atamalarını

bilgisayarımı sağ tıkla ordan yönete gir.... açılan bilgisayar yönetiminde solda disk yönetimine tıkla....

c: d: e: diye sağ ekranda görünecekler kaybetmek istediğin sürücü üzerine gel sağ tıkla sürücü harfi yolu değiştir ekranı açılır ordan harfi kaldır de... sürücün yok olur... aynı yerden harf ata diyerek geri gelir

söylediklerim dışında başka seçeneklere dokunma .... ordan biçimlendirmeler falanda yapılır aman diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Mayıs 2009; 14:08:08 >

• Peki benden de bir soru.
    Dosyanın formatını değiştirmeden Dosya ayda klasöre nasıl şifre koyabiliriz?
  • Ya da File Securer diye küçük ve çok kullanışlı bir program var fakat diske değil dosyaya şifre koyuyor ve hiçbir şekilde de senden başkası açamıyor. Tavsiye ederim
  • ''bu birimin sürücü harfini kaldırmak programların çalışmamasına neden olabilir''diye uyarı verdi bende korkumdan onaylayamadım işlemi .bütün arşivim bu diskte veri kaybetmez isem sorun yok zaten bu diskte kurulu program yok sadece veriler var. verilerimi kaybedermiyim onaylarsam?teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

bilgisayarımı sağ tıkla ordan yönete gir.... açılan bilgisayar yönetiminde solda disk yönetimine tıkla....

c: d: e: diye sağ ekranda görünecekler kaybetmek istediğin sürücü üzerine gel sağ tıkla sürücü harfi yolu değiştir ekranı açılır ordan harfi kaldır de... sürücün yok olur... aynı yerden harf ata diyerek geri gelir

söylediklerim dışında başka seçeneklere dokunma .... ordan biçimlendirmeler falanda yapılır aman diyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

Ya da File Securer diye küçük ve çok kullanışlı bir program var fakat diske değil dosyaya şifre koyuyor ve hiçbir şekilde de senden başkası açamıyor. Tavsiye ederim

Program hoşmuş...
  • quote:

''bu birimin sürücü harfini kaldırmak programların çalışmamasına neden olabilir''diye uyarı verdi bende korkumdan onaylayamadım işlemi .bütün arşivim bu diskte veri kaybetmez isem sorun yok zaten bu diskte kurulu program yok sadece veriler var. verilerimi kaybedermiyim onaylarsam?teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

verileri kaybetmezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.