Bildirim
sabit diskim neden 160 gb olmasına ragmen 128 gb görünüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SP2 kurdunmu? Normal Windows 160 GB tam görmez. -
evvet en son güncellemeler yapıldı zaten sonra farklı cd lerden sp 2 kurdum ayrıca 140-141 gibi bişi görmesi gerkirken benimki 128 görüyo benim derdim o -
Disk yönetiminde bölümlenmemiş alan varmı?
Bilgisayarım sağ tıkla>Yönet>Disk Yönetimi -
Jumper ı kontrol et bence... Genelde bu problem jumperdan çözülür...
Partition Magic yükleyip kayıp parçayı kontrol edebilirsin... -
quote:
Orijinalinden alıntı: akaras
Disk yönetiminde bölümlenmemiş alan varmı?
Bilgisayarım sağ tıkla>Yönet>Disk Yönetimi
+1 sp2 kurunca düzelmesi lazımdı ama bölünmemiş alan olma ihtimali yüksek -
bölümlenmemiş bi alan yok
jumper olayında ne yapmam gerekiyor bilen varmı -
hdd'nin üzerinde, jumper ile ilgili seçenekler gösterilir. Örneğin, özellik olarak eski bir sisteme 40 gb hdd takmıştım, görmedi. Hdd'nin üzerinde 32 gb. gibi bir seçenek vardı, jumper'ı bu konuma getirince hdd'yi 32 gb. olarak gördü. senin hdd'de de jumper ayarı yanlışlıkla bu konuma falan getirilmiş olabilir mi acaba? -
bende yeni başlık açmayım gereksiz yere burada halledeyim sorunu izin verirseniz.benim 120 gb yi 112 görüyo.normal mi.yani hdd ürüticileri 1000 den hesaplıyo ya ona göre normal değeri mi.hesaplama yı bilmiyom da.matematik zayıf ben de. -
160'lık pata warmı bilmiyorum ama sata disklerde jumper ayarı falan yoq
sınırlama sadece 32gb oluyo daha yukarısı için sınırlama yoq
sp1'den sonrası kuruluysa 138gb'nin yukarısını görmesi lazım
partition we güncellemeleri tekrar kontrol et bence geriye bişi kalmıyo -
1 Mb = 1024 Bayt dır.
HDD kapasitesinin 1000/24 ü kadar eksik göstermesi normaldir.
Senin HDD ni 117 olarak görmesi gerekir. Düşük görmesinin nedeni Biosunun güncel olmamasından olabilir.
quote:
Orijinalinden alıntı: ZEUS__
bende yeni başlık açmayım gereksiz yere burada halledeyim sorunu izin verirseniz.benim 120 gb yi 112 görüyo.normal mi.yani hdd ürüticileri 1000 den hesaplıyo ya ona göre normal değeri mi.hesaplama yı bilmiyom da.matematik zayıf ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 24 Ağustos 2005, 23:46:42 > -
bios beta 3/10 ama olabilir mi acep?quote:
1 Mb = 1024 Bayt dır.
HDD kapasitesinin 1000/24 ü kadar eksik göstermesi normaldir.
Senin HDD ni 117 olarak görmesi gerekir. Düşük görmesinin nedeni Biosunun güncel olmamasından olabilir.
quote:
Orijinalinden alıntı: ZEUS__
bende yeni başlık açmayım gereksiz yere burada halledeyim sorunu izin verirseniz.benim 120 gb yi 112 görüyo.normal mi.yani hdd ürüticileri 1000 den hesaplıyo ya ona göre normal değeri mi.hesaplama yı bilmiyom da. matematik zayıf ben de.
-
-
lınke bakın sorunun cozumu orada
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- denetim masası kısayolu
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- disk boot failure insert system disk and press enter
- internet hızlandırıcı
- ekran kartı resetleme
- root nasıl kaldırılır
- laptop menteşe tamiri
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X