Şimdi Ara

Sabit diskim ses yapmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce 1 tb western digital 7200 rpm sata 2 hd almıştım. Geçen hafta psu kısa devre yapıp yandı hatta ekran kartını da yaktı. Verilere bir şey olmadı ama hdd saniyede yaklaşık 8-9 defa vuran bir ses geliyor. Ekran kartı ve kasa içi fanlar sesini örtüyor. Şu an hd tune ile taratıyorum. Benchmark ım şu şekilde çıktı. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Sabit diskim ses yapmaya başladı Sabit diskim ses yapmaya başladı

• Az önce chrome ve birkaç sekme açıktı. Bu da sadece bitdefender açık haldeki grafik.

• Bazı durumlar'da programlarda ; örneğin antivirüs,prgramların hata yapmalarına neden olabiliyor.Hd tune ile denemişsiniz,birde Harddisk sentinel ile deneyin.Ama mümkün ise,denerken güvenli modda bu işlemi yapın.Eğer yine aynı sonuçlar çıkar ise Hard diskinizi değiştirp hemen yedekleyin.Değerler eşik sayısına yaklaşmış.Eşik sayısını geçtiğinde zaten uyarı verecekdir.Unutmayın;korkulu rüya görmek'den ise uyumamak evladır!...
    Selamlar
  • Kafa vuruyor olabilir verilerinizi yedekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilerinizi acil yedekleyin :)
  • Benchmark değil de "Error Scan" yapman lazım bad sector kontrolü için.

Gerçi kafa vurma sesi geliyorsa %99 gidici disk.
  • Bilgisayarcıya ekran kartını takarken gösterdim kafa vurma sesi değil dedi. Ancak bilgisayar 2 seferde açılmaya başladı. Masaüstü gelmeden siyah ekran gelip tekrar açılışında bluescreen 1055 isimli hata mesajı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Donuyor Ses DEvam Ediyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Error scan birşey bulamadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.