Bildirim
Saç konusu hakkında yardım istiyorum.
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanlar al üstler kalsın demeye kalmadan o anlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
Yanlar al üstler kalsın demeye kalmadan o anlar
Kafam yuvarlak yapıda' bir sorun çıkmasın kötü durma gibi?? Saçlarımı dikince' güzel oluyor normâlde ama o resimdeki gibi denemedim.. -
Kafan yuvarlaksa yakışmaz. Bu arada bu ne lan herkes aynı saç modelini yapıyor. Ne buluyonuz olum bu saç modelinde. Kısa saç iyidir pnp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05
Kafan yuvarlaksa yakışmaz. Bu arada bu ne lan herkes aynı saç modelini yapıyor. Ne buluyonuz olum bu saç modelinde. Kısa saç iyidir pnp
Haco' tam yuvarlak değil aslında ama yuvarlak gibi bir şey.. Ne önerirsin peki' yakışacak türde? Kısa saçtan hoşnut duymuyorum..' -
Sen bilirsin ama bence kısa saç rahatlığı, özgürlüğü, komplekssizliği temsil ediyor. En sevdiğim saç modeli yanlar kısa üstü biraz daha uzun. Mesela Burak'ın, Podolski'nin, Ronaldo'nun saçları gibi. Daha çok örnek var da sevdiklerimden verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klasik keko saç modeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gren Gablin
klasik keko saç modeli.
Tamam. -
bu ne lan
kazıt daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 20 Eylül 2015; 17:06:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X