Şimdi Ara

saç uzatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
34.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar saçlarını daha önce uzatmış erkek arkadaşlardan yardım istiyorum.Saçlarımı 5 ay önce felan normal kestirdim ve şuan orta uzunluğun biraz üstündeler haliyle sormak istediğim mevzu saçlarımı uzatmak için şuan özel bi kesim yaptırmam gerek mi ? Saçlarımı uzatmak derken boyuna kadar olan tarzda...

• ben 1 yıldan fazla süre uzattım.baktım olmuyor gittim kesim.Şuanda senin saçın kadar.Bende daha fazlasını yapma.Duş almak istemezsin inan bana.2 saatte anca kuruyorlar
  • Sağlam bi kuaföre git kıy paraya ( sonuçta 3-4ayda bir gidiyosun ver 20 lira ) abi saçımı uzatıcam de konuş o ayarlar zaten bende uzatıyorum 1.5 yıldır bak bakımı zordur kırıkları aldırman lazım ayda bir ama ben 2ayda bir giderim saçına bağlı şekilde çok yakışabilirde yakışmayabilirde bazen çok güzel olur saçlarım bazen çok kötü karmakarışık dağınık.Ama emin ol kızlar beğeniyo ve erkeklerde değişik buluyo tarzın oluyo en azından.Ama dediğim gibi bakım şart zordur saç uzatmak.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • 2 yılı aşkın zamandır uzatıyorum. İlk başlarda bir kaç kez ara makas attırdım. Tabi bu arada uzadığını söyleyip şeklini de düzelttirdim. Şimdi bayağı uzunlar, öyle çok bir şekli olsun diye uğraşmadım hiç. Normal normal duruyorlar.
  • 2 yildir uzattim 3 hafta once 3 numaraya vurdurdum. Sana tavsiyem uzatma pisman olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz kafamı jiletle sıfıra vurmuştum.
    Bu yaz uzatıyorum.Arkadaşların dediği gibi ilk kaliteli bir berbere git.Durumunu anlat.Onlar sana yardımcı olacaklardır.3 ayda bir de saçının uçlarıdan azıcık aldırman iyi olacaktır.
  • sadece uçlarını kestirsen yeter. ama ben onu bile yapmamıştım, en kısası boğazıma kadar gelmişti, sadece ufak ufak kırılıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saç altını boşaltır yada ara makas ile aldır.
  • Saolun arkadaşlar en kısa zamanda sağlam bi berbere yolum düşücek görünüşe göre.
  • Son 8 senedir saçlarım uzun. (bel seviyemde neredeyse.) Uzatmak istiyorsan en azından boynuna ulaşana kadar berber ve makas yüzü gösterme. uzadıktan sonra mümkünse tanıdık bir bayan kuaförüne (şansıma arkadaşım bayan kuaförü) yada sağlam bir erkek kuaförüne git. ( benim tercihim mos olmuştu. ) mahalle berberine gidersen şekil vericem diye mahveder saçını. hafif bi şekil verdir sonra bırak istediğin kadar uzasın. 2si 1 arada şampuan tercih etme sakın. normal şampuan ve saç kremi kullanman bakım için yeterli olacaktır. Saçlarım şu durumda şu an :)http://imageshack.us/photo/my-images/194/dsc0038os.jpg/

• istediğin özel bi model warsa kuaförüne onu anlat. anlatamam dersen bi resim bul göster.
    özel bi model yok normal uzatcam diosan ara ara kırıkları aldırmaya git ara makas falan attır. saçların çok kabarık durduğunda yada kıvrılmaya bağladığında altları boşalttır falan.

bence en önemli nokta saç uzatırken kuaförünü değiştirme sağlam bi kuaför bul onla devam et yoksa resim bile göstersen bazılarının aklında klasik bi kesim vardır sen ne dersen de tamam abi diyip kendi bildiğini okur
  • 6 ay falan berbere gitme iki senedir uzatıyorum saçımı gayet güzel sakallarda yan taraflar kirli çene tarafında uzun top sakal var gayet güzel şimdi sakalları da uzatıcam yan taraflarla alt çene tarafı biraz uzun top sakal da ondan uzun olacak yani süper bi şekil oluyor hakkaten millete değişik geliyorsun otobüste cafede falan dikkat çekiyor hele kjütahya gibi bi yerdeysen yobaz bi memleketin insanı hos karşılamıyor barlardan flan çıkarken yanımdan geçen amcalar euzü besmele getirirdima tipim iyidir güvenirim sana da öneririm uzattıktan sonra sadece kırıkları aldıracaklsın olacak bitecek

• Benimde 9 ay falan oldu en son 3 ay önce falan ara makas attırdım şimdi iyi ama arada elime 2-3 tel saç geliyor.Tırstım.Şimdi lise bitti ama bir 2 yıl daha devam edicem galiba gittiği yere kadar uzatmak istiyorum.Artık askerde kestiririm. Sonra gene bir engel çıkmazsa gene uzatırım.Kısa yakışmıyor suratım büyük hatta burnumda biraz büyük.Lazlar gibi değil iyicede gene büyük yani.
  • Ben uzattım da ne oldu rahatça yemek yıyemıyorum , yodla yuruyemıyorum sureklı gozumu kapatan birşey var.
    Geriye de taramak ıstemıyorum.Berbat birşey hiç uzatma :)

Bir de yobaz bir bölgede yaşıyorsan işin zor.Çoğu zaman şu lafı duyarsın '' Bu kız mı erkek mi , topa bak '' ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElfOfDarkness -- 3 Temmuz 2011; 19:47:58 >
  • Peki ya dalgalı saçlı olanlar nasıl uzatmalı.Geçen sene uzattım 5 ay kadar fakat hep kabarık ve dalgalı.Saç tellerimde kalın,bildiğiniz bi krem var mi? Kıvırcık düzleştirici falan.

• Yukarı
  • arkadaşlar kızmayın ama ben bir erkeğe uzun saç yakıştıramıyorum. elbette tercih meselesi,zaten bu görüş şahsidir. ön yargı olarak düşünebilirsiniz ama yakıştıramıyorum bir türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Peki ya dalgalı saçlı olanlar nasıl uzatmalı.Geçen sene uzattım 5 ay kadar fakat hep kabarık ve dalgalı.Saç tellerimde kalın,bildiğiniz bi krem var mi? Kıvırcık düzleştirici falan.

Disini sıkıp 5-6 ay daha uzatsaydin ve sonra da ara makas attirsaydin cok guzel olurdu. Benim sacim da hafif dalgali. Ilk 5 ay kabarık dolastim,aslan gibiydim. Daha sonra aradan 5-6 ay daha gecti ve saclar cok guzel olmustu.

Hevesimi aldiktan sonra gittim 3 numaraya vurdurdum saci. Bundan sonra da uzatmam. Sac uzatmak,acayip sac dokuyo. Benim yanlar otoban gibi acilmis su an.

Lise bitince herkes uzatir bir hevesle ama 1-2 yil sonra hevesiniz gecince benim gibi vurdurursunuz 3'e :)

• Ya beyler bunlar geçici hevesler .En karizmatiği kısa saç ve hafif wax ile şekillendirilmiş olanıdır.
  • umudy Tarih 5 Temmuz 2011; 18:30:51
    Ya beyler bunlar geçici hevesler .En karizmatiği kısa saç ve hafif wax ile şekillendirilmiş olanıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.