Şimdi Ara

Saçın hacımlı ve şekıllı durması ıçın ne kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısacası bundan 10 yıl öncesıne kadar bırşey kullanmıyordum o zamanlar jole vardı lımon vardı, 10 yıldır bırşey kullanmıyorum (saçım seyrek ) saçımı yan tarafa tarıyorum fakat en hafıf ruzgarda bozuluyor, hacım ve sabıtlık ıçın ne kullanılır ? jole harıç saça zarar vermeyen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 4 Şubat 2014; 22:38:12 >

• Meni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

Meni

ondan çok var lazımsa kargoyu karşılarım dersen yollıyım bolca ? sürer sürer hatırlarsın benı

Mudur sende ipleme soylelerini az kaldi okullarin acilmasina. Blokla gec degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

Meni

ondan çok var lazımsa kargoyu karşılarım dersen yollıyım bolca ? sürer sürer hatırlarsın benı

Mudur sende ipleme soylelerini az kaldi okullarin acilmasina. Blokla gec degmez.

kusra bakmayın,eskıden böyle degıldı bu forum ınsanlar merak ettıklerını sorar dıger kullanıcılarda o urunler uzerındekı deneyımlerını paylaşırdı, dedıgınız gıbı bloklayıp geçelım ınsallah ılk ve orta okulların tatılı kısalır

• Sacin uzunluguna bagli ama benim yanlar 3 numero ustler 7 8 cm fon cekip wax suruyorum. Wax surmesem de fon yeterli geliyor. Eger sicak mod unda yapinca durmuyorsa ardindan soguk ile de yap. Ve sac spreyi var ama gerek olursa bunlari yapinca alirsin onu da.

• Ben taradıktan sonra Güçlü tipte saç spreyi sıkıyorum, düzgün duruyor, saça da çok zararı olduğunu düşünmüyorum. Hacimli duruyor jöle gibi yapmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nivea volume sprey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde kaldığın sürede toka takabilirsin,saçını sabitler,ara sıra takarım
  • sanırım bu urun baya ünlü, daha once bu tur urunler kullanmadım saçlarım kısa şekıl versın ve dökülmesın yeter saçlar zaten seyrek 10-20 lıra ıcın o saçlardanda olmayalım
     Saçın hacımlı ve şekıllı durması ıçın ne kullanıyorsunuz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_22599103/tm.htm

• Saç tipimiz aynı benimde ince telli ve yağlı saçlarım var ve en hafif rüzgarda bile çok uçuyorlar,ben taft ın saç spreyini kullanıyorum , 4 veya 5 sertlikte olan.Ev arkadaşımla beraber kullanıyoruz aslında onun saç yapısı çok değişik denize giriyor saçları ıslanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.