Şimdi Ara

saçlarım yüzünden bunalıma girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20 yaşındayım saçlarım ince telli hacim almıyor ve sacların dipleri gözüküyor sacları dıkemıyorum saga yatıyor saclar buyudukce daha cok kısa ve kötü gözüküyor butun bunlar ne demek oluyor saclarım dokulmuyor bu arada ne kullanmamı önerirsiniz çıldıracağım yardımcı olabılecek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sh25ll13

arkadaşlar 20 yaşındayım saçlarım ince telli hacim almıyor ve sacların dipleri gözüküyor sacları dıkemıyorum saga yatıyor saclar buyudukce daha cok kısa ve kötü gözüküyor butun bunlar ne demek oluyor saclarım dokulmuyor bu arada ne kullanmamı önerirsiniz çıldıracağım yardımcı olabılecek varmı

Kesiminize ve kullanacağınızı ürünlere önem verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

arkadaşlar 20 yaşındayım saçlarım ince telli hacim almıyor ve sacların dipleri gözüküyor sacları dıkemıyorum saga yatıyor saclar buyudukce daha cok kısa ve kötü gözüküyor butun bunlar ne demek oluyor saclarım dokulmuyor bu arada ne kullanmamı önerirsiniz çıldıracağım yardımcı olabılecek varmı

kesim neyse bi şekilde ayarlarımda neleri kullanmam gerekıyor veya neleri kullanmamalıyım suan morfose wax ve taft sprey kullanıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

kesim neyse bi şekilde ayarlarımda neleri kullanmam gerekıyor veya neleri kullanmamalıyım suan morfose wax ve taft sprey kullanıyorum

Saçta saxece şekillendirme önemli değildir bakımınıza önem verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya hocam basil bakimini yapmaliyim soylesen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya hocam basil bakimini yapmaliyim soylesen

Saçlarınızda ne kadar az kimyasal kullanirsaniz o kadar faydasini gorursunuz Kaliteli bir şampuan seçin hacim verici dolgunlastirici ozellikleri olsun ısıdan koruyucu bir sprey alin eger fon cekiyorsaniz ve firca kullanmamaya calisin daha da hacimsiz gosterir. Sabitleyici spreyler saclara baya zararli diye okumustum çok onemli bir yere gitmiyorsaniz sadece fon ve wax ile isinizi gorebilirsiniz bence

• quote:

Ya hocam basil bakimini yapmaliyim soylesen

Kaliteli şampuan ve wax yeterli olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli şampuanı da belirtin adama bari

• Hocam aynı benım saçlar şampuanınızı zeytinyağlı olanlardan alın güçlendiriyo
    Bende morfose wax ve şıvarskof taft 6 dan kullanıyorum 4-5 saat belki duruyo yapcak başka bişe yok çok araştırdım gün boyu havada bırakcak ürün yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hllfkr.

Hocam aynı benım saçlar şampuanınızı zeytinyağlı olanlardan alın güçlendiriyo
    Bende morfose wax ve şıvarskof taft 6 dan kullanıyorum 4-5 saat belki duruyo yapcak başka bişe yok çok araştırdım gün boyu havada bırakcak ürün yok

Bence su spreyleri kullanacaginiza sinirsiz sekillendirilebilir bir urun alin zaten alacaginiz urunde 3 4 saati cikarir bozulunca da ilk yapildigi gibi olmasa da asagiya yukari yaptiginiz formu yakalayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Bence su spreyleri kullanacaginiza sinirsiz sekillendirilebilir bir urun alin zaten alacaginiz urunde 3 4 saati cikarir bozulunca da ilk yapildigi gibi olmasa da asagiya yukari yaptiginiz formu yakalayabilirsiniz

Sınırsı saç sekillendirici ?? Biraz açarmısınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Sınırsı saç sekillendirici ?? Biraz açarmısınız

Örnegin mess up ve flexwax gibi gün icinde sürdükten sonra sac seklinizi bozup baska sekil verebiliyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.