ben bir erkeğim :D ve saçlarımı gennellikle saç düzleştiricisi ile düzleştiriyorum.Gayet kabarıyo yanı cok görünüyo. Saçlarımı Kuru göstermek ıstıyorum.Ama saç duzlestırıcıyı hergun yapamıyorum.Baska arkadaslarım düzleştiricisiz sadece fön ile kabarttıklarını söylüyorlar.Varmı basşa taktiklerini hepsini öğrenmek istiyorum.!
zaaa :D :D ya ondan yazmadım. Belkı kadın olup kabartmak ıstedıgımı anlarsınız die. :D . Neyse konu kaynamasın cvP ?
quote:
Orijinalden alıntı: Crosted
zaaa :D :D ya ondan yazmadım. Belkı kadın olup kabartmak ıstedıgımı anlarsınız die. :D . Neyse konu kaynamasın cvP ?
Alıntıları Göster
orda mısnız mıillet_ CEVAPP
quote:
orda mısnız mıillet_ CEVAPP
Alıntıları Göster
onun için sprey var saç spreyi.
Bugün görmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
onun için sprey var saç spreyi.
Bugün görmüştüm.
Alıntıları Göster
markası ne Bİliomsn??
quote:
markası ne Bİliomsn??
Alıntıları Göster
Saçlarınla çok uğraşma , dökülür veya seyreklik olur..
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Alıntıları Göster
benm saçlarım bayağı gür sorun cıkıcagını zannetmem.Varsa teknikleri söyleyin lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Alıntıları Göster
Kabartma tozuyla
quote:
Orijinalden alıntı: ant_alican
Kabartma tozuyla
Alıntıları Göster
seçerek mi verioLAr sizi ya :S
quote:
Alıntıları Göster
yabmayın sole espırıler yokmu dogru durust yontemlerı solıcek olan ?
quote:
Alıntıları Göster
Yok Vermediler Biz Kendi İsteğimizle Geldik
quote:
Orijinalden alıntı: GhostRider7
Alıntıları Göster
Hadi ordan apachemo seni.
quote:
Orijinalden alıntı: GhostRider7
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Yöntemm ....!! SPray dedıler kullandım.Ama onun ıcınde hergun yıkamam lazım. Sabah aksamda yıkanırmı saç kalmaz ınsanda
quote:
Arkadaşlar Yöntemm ....!! SPray dedıler kullandım.Ama onun ıcınde hergun yıkamam lazım. Sabah aksamda yıkanırmı saç kalmaz ınsanda
Alıntıları Göster
fön cekerek kabartırsan her gun yıkamana gerek kalmaz.ayrıyeten fönden sonra da osis mess up kullana bilirsin ama sekillendirici kullanırsan yıkaman gerekebilir.ama hem sekillendirici kullanıp hemde 2- 3 günde bir yıkayım diyorsan osis dust it kullanmanı öneririm.yani kısacasız föndüz kabarmaz
quote:
Doğru düzgün abanmadan saçı yıkarsan bişi olmaz merak etme ayrıca kullandıgın sampuana da bağlı.
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
quote:
Doğru düzgün abanmadan saçı yıkarsan bişi olmaz merak etme ayrıca kullandıgın sampuana da bağlı.
yıkıorum yıkadıktan sonra kuruluyorum ve cok guzel kabarıo.Ve ben o kabarmayı hep istiyorum..!ve Sekıl vermek ıstıyorum kabarıkken JOle ve ona benzer seyler kullanmadan.