Şimdi Ara

Saçlarımla ilgili problemim var ve zaman kaybetmek istemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarımın bu yaz çok fazla döküldüğünü farkettim,henüz 18 imi bile doldurmadım ve bu yaşta bu kadar dökülme rahatsız ediyor beni.Her gün en az 5-6 kere aynayla bakıyorum üst tarafa doğru ve orda 2-3 cm çapında syreklik var.Doktora en yakın zamanda gidicem ama ondan daha önce tecrübe eden,kullananlardan saç diplerini güçlendirici bir ürün tavsiyesi istiyorum.Faydasını görenler önersinler lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayburak -- 1 Eylül 2010; 23:10:06 >

• Öncelikle forum imzanda bir hata var. [simage]...[/simage] Değil [simage]...[/simage] olucak.

Jole kullanıyormusun ?
  • Jole kullanmıyorum,vax kullanıyordum ama akşamında hemen yıkıyordum.5 aydır saçıma hiçbir şey sürmüyorum.
  • Yok mu arkadaşlar,yardımcı olacak kimse?
  • arkadaşım ben cevaplayayım.çünkü aynı sorun bendede var.bu sene mayıs ayının sonunda başlayarak yoğun bi şekilde dökülmeye başladı saçım.ama şunuda belirteyim saçlarım uzundu.her yıkamada rahat 80 tel gidiyodu(hatta bigün üşenmedim saydım 70 çıktı sırf yıkamada)tarama kurutma fln derken bayağı artıyodu tabi.doktora bende gittim bi tane karışım ilacı verdi sonra bide hap verdi.karışım ilacı dahada döktü saçımı bende bıraktım.hapı bitirdim pek bi etkisi olmadı.
    bakımsız kaldı,keçeleşti saçım bende dayanamadım gittim 2 ye vurdurdum saçı.ilk hafta hiç dökülmedi 2 numarayken.sonra yine eskisi kadar olmasada az az dökülmeye devam etti.ama aşırı yağlanma ve kepekte vardı bende.blendax ın yağlı şampuanını kullanıyodum.sonra clear kepeğe karşı etkili şampuanı kullanmaya başladım bayağı engelledi kepeği.dökülme durumu ise normal gibi.yani dökülme durmaz hiç bi zaman(günde 100 tel dökülme normaldir)benim saçlar ince telli bide daha çabuk dökülüyor.

sana tavsiyemi söliyeyim.hiç bi yere gitme dökülme mevsimsel olabilir.çünkü bu yaz hangi arkadaşıma sorarsam saçları çok dökülüyomuş.yani herkeste var.havalardandır heralde diyorum.saçlarını çok kısa kestir.1-2-3 numara mesela.3 den yukarı olmasın tavsiyem 1 dir.bende bi kaç güne 1 vurdurmayı düşünüyorum.son olarakta sana şunu söliyeyim bazı insanların saçı çok dökülür ama yerine yenileri gelir bazılarında ise nerdeyse gözle görülmez dökülmeler ama seyrelmeler,kelleşmeler olur.saçların ince telliyse daha çok dökülür diye biliyorum.artık kafaya takmamaya çalışcan yapcak bişe yok.takarsan daha fazla dökülür başka sorun varsa sorabilirsin.umarım açıklayıcı olmuştur

• Gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler.Zaten 1 ay önce saçlarımı 5 e vurdurdum,ondan önce 7 cm falan olmuştu uzunluğu.Bu sprey tarzı tavsiye istememin bir sebebi de aslında psikolojik olarak rahatlamak.
  • saç dökülmesi normaldir ama dökülenler geri çıkmıyorsa o zaman sorun var demektir.eğer zamanla saçlarının seyreldiğini görürsen minoxil ve finasterid kullan.seyrelmeyi gördüğün an başla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur.
  • wax kullanıyorsanız wax cok agır bır sekıllendırıcı urun
    normal sampuanlarla tam olarak sactan arındırılamıyor
    yuzde sıvılce ve sacta bırcok soruna sebep olabılıyor
    dax kullanımının en dogru yolu her kullanımdan sonra her aksam
    ARINDIRICI bır sampuanla yıkamaktır
    tercıhen dax ın kendı dax arındırıcı sampuanı
  • bioxcin serumlar işe yarıyor mu?
  • saç dökülmesinin başlıca nedeni testosterondaki bir maddenin saç köklerine saldırmasıdır diye biliyorum.dermatologlar bu saldırıyı durdurabilmek için üretilmiş hapları tavsiye ediyorlar.''saç dökülmesini önleyici hap'' diye araştırısan belki birşeyler bulabilirsin.
  • saw palmetto
    kapsullerı bu ıse yarıyor
  • bu yaz benim de dökülmeye başladı deli olacam. hep 3 numara geziyordum ozaman dökülse de farketmiyordu. şimdi şakaklar açılmaya başladı. gerçi bizde ırsi, babamın da ve 2 amcamın da aynı yerler dökülüyor gerisi yerli yerinde. yakında pandev gibi olmaktan korkuyorum
     Saçlarımla ilgili problemim var ve zaman kaybetmek istemiyorum.
  • Saçlarınızla ilgili problemleriniz için arkadaşım Ali Mezdeği nin kliniğine uğrayabilirsiniz,www.sacekimmerkezi.com
  • Konuya bilmem kaç gündür mesaj atmıyorum çünkü kafaya takmamaya çalışıyorum bu meseleyi,iyi de gidiyordu aslında bu süreç ama 2 gün önce tekrar baktım aynalara.Seyrelme var,yarın eczaneye gidip denemek için bir ürün alıcam.Duruma göre kullanmaya devam edicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.