Şimdi Ara

Saçma bir takıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 yıldır ortaya çıkan saçma sapan takıntımdan bahsetmek istiyorum
    Misal bir mail adresi alıyorum. Bu mail adresini alırkan akılda kalıcı ve saçma olmamasına dikkat ediyorum. Nedeni ise ileride tanınmış biri olacağım düşüncesi Bunun olmayacağını bildiğim halde böyle bir takıntı var.

Mail adresi alırken bir başka takıntım da "acaba mail sunucusu kapatılır mı?" gmail hesabı alırken bile bunu düşündüm Şu an mail.com kullanıyorum, köklü bir sunucu umarım kapanmaz

Misal, oyunda XXXX diye bir nick aldım. Bu XXXX nikiyle oyun supportuna mail atıp, oyunda şöyle şöyle bir sorun var lütfen düzeltin dediğimde oyunu bırakmayı düşünüyorum ve bırakıyorum Nedeni ise günün birinde o oyunda çok iyi olacağımı düşünüyorum ve günün birinde yetkilinin teki o mailimi görüp "böyle böyle bi hata var demişsin demek ki hatayı kullandın" diyip hesabımı kapatacağını düşünüyorum

Çok saçma olduğunun farkındayım bunun üstünden gelmek istiyorum. Takıntı oldu bu bende

Bu bir hastalık mı beyler

Edit : Bu mesaj tablet sürüm kullanılarak atılmamış, sadece tablet sürümün hızlılığı nedeni ile tablet sürümden atılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lichzten -- 24 Eylül 2012; 19:50:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.

Benim gibi olan yok mu?

• kim neden kullanıcı adının kötü olmasını ister ki ? Aynı şey bendede var takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

kim neden kullanıcı adının kötü olmasını ister ki ? Aynı şey bendede var takma kafana

Ya diğerleri? Şunu düşünüyorum. Mesela DH üzerinde 10 bin mesaj yapmışım, bu da bir emektir sonuçta. Üyeliğin kayıtlı olduğu mail adresinin kapatılacağını ve bütün emeğimin boşa gidebileceğini düşünüyorum. Evet saçma

Oyunlarda kullanıcı adı alırken Google'da arama yapıyorum. Arama yapınca 1-2 sonuç çıkan nickleri alıyorum. O nicki ben tanıtacağım güya , internettekiler bilecek Mesela bu nicki arat, donanımhaberden başka bir site yok sayılır.

Böyle kaç tane mail adresi ve nick yedim bir bilsen.

Aklımda hep böyle düşünceler oluyor o zaman da birşey yapasım gelmiyor. Sicilin temiz olmasını istiyorum bir yandan. Mesela 4 yıl takıldığım bir forumda ufak bir uyarı almıştım, bu uyarı da profile işlendi tabii ki. 7 bin küsür mesajım olan üyeliği bıraktım.

Yardım edin beyler

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.