Şimdi Ara

Saçma değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deniz kenarında erkekler olarak şortla hatta mayoyla gezerken utanmıyoruz da neden biri bizi boxerla görünce utanıyoruz?

• Sürü psikolojisi. Tatil beldeleri disinda, normal hayatimizda, okulumuzda veya is yerimizde de insanlarin genel giyim tarzi oyle olsaydi, o zaman utanmazdik.
  • kadınlar da bıkınıyle gorununce utanmıyolar ama ıc camasırları ıle gorunseler utanırlar. yanı bu sadece bıze has bı durum degıl.
  • Ben utanmıyom.Evime gelenlerin beni boxer ile görme ihtimalleri %85 annem müsade ediyor
  • Kadınlar da utanıyor. Sürü psikolojisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Ben utanmıyom.Evime gelenlerin beni boxer ile görme ihtimalleri %85 annem müsade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlestone

ben anlamıyorum arkadaş mayoyu tasarlayan bulan adama nobel falan verilmeli normalde o kadar açık olsa çekici gelir mayoda bikinide tık yok varmı böyle bi olay

aynen diz üstünde mini giyse çok çekici oluyor ama bikinide hiç de öyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Neden böyle yapmış olabilir ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben evdede mayoyla dolasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Ben utanmıyom.Evime gelenlerin beni boxer ile görme ihtimalleri %85 annem müsade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Kadınlar da utanıyor. Sürü psikolojisi.

aynen biri dedimi herkes hemfikir
  • deniz kenarında bacak baldır göğüs görüyorsunda bakmaya tenezzül etmiyosun ama normal hayatta 30 dk oturup izliyosun ?
  • Deniz kenarında herkes mayoyla oturuyor herkesin yaptığı şeyde bir abeslik yok.

Ama şehirde kaç tane boxerla dolaşan adam gördün.
  • boxerdan sarkıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

ben evdede mayoyla dolasıyorum

Aman dikkat derim..
    [20 TL] borcunu [8-10] aydır ödemeyen YALANCI "ScreaMOuT" # Mert Efe - Sarıyer
  • Saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlestone

ben anlamıyorum arkadaş mayoyu tasarlayan bulan adama nobel falan verilmeli normalde o kadar açık olsa çekici gelir mayoda bikinide tık yok varmı böyle bi olay

+19721972
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

ben evdede mayoyla dolasıyorum

Aman dikkat derim..
    [20 TL] borcunu [8-10] aydır ödemeyen YALANCI "ScreaMOuT" # Mert Efe - Sarıyer

20 lira ben vereyim çocuğun borcunu sil.
  • Saç-ma değil kafamızdakı kılın adı
  • Sebebi birinin kişiye özel olması iç çamaşır olması birinin herkese güzel gözükecek şekilde seçilmiş mayo/bikini olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Sebebi birinin kişiye özel olması iç çamaşır olması birinin herkese güzel gözükecek şekilde seçilmiş mayo/bikini olması.

Evet bu güzel bir cevaptı.Olaya sadece müstehcenlik kısmından bakmışım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.