Şimdi Ara

Sacred Soru? Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisi sacred görev listesini verebilir mi acaba buldum ama harf sırasına göre bunu şehir şehir olanı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameofDragon -- 14 Temmuz 2009; 21:39:20 >

• o zor
    http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=30444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 12 Temmuz 2009; 0:56:34 >
  • Tam görev listesi yok amahttp://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred:Underworld burdan faydalanabilrsin....
  • Saol işimi gördü
  • Biriniz şu işaretlediğim yerlerin ne işe yaradıklarını anlatırsa çok makbule geçecek hem damage var hem attack var hangisi artarsa yaratıklara vuruşum artıyor ayrıntılı güzel bi anlatım yapandan allah razı olsun

Sacred Soru? Yardım!
  • Sacred'ı daha önce oynamadım ama genel olarak bu tür oyunlarda damage düşmana verilen hasarı,attack ise düşmana vurma şansını belirtir diye biliyorum
  • Saol ama hala da detaylı bi bilgiye ihtiyacım var bu arada sacredı da oynamalısın bence
  • Yok mu arkadaşlar detaylı anlatabilecek birisi taktım ben buna kafayı
  • Yok mu kimse sacred oynamıyor mu yaw biri acıklasın allah rızası icin
  • Su anda bende bu oyunu oynamaktayım...Dogrusu bir rpg delisiym ama cok övmedikleri icin ve elimde baska oynayacak oyun kalmadıgı icin oynamaya basladım ve acıkcası epey de zevk alıdıgımı söyleyebilirim...

FlameofDragon kendim asırı bilmesemde benim anladığım;
    Blade kısmında o ki damage silah'ın düşmanlara verebileceğin saldırının niteliğini gösterir...Alttaki %12'lik kısım ise sağ taraftaki karakter ekranında ki attack kısmını artırır...He dersen o attack kısmı ne? O hem düsmana vurabilme kabileyiti mesela senin gönderdiğin image'de %91 galiba görebildiğim kadarı ile :) hem de silahının damage yani hasar gücünü artırır...Senden örnekle gidersek karakter ekranında ki weapon kısmı 196-247 arası yani hit vurus yaptığında düsmana 196 ile 247 arası zarar vereceksin demek ki...Resistance kısmı ise düsmanların saldırılarına karsı verdikleri damage oranını düsürür...Ne kadar yüksekse o kadar düsmanların darbelerinden az etkilenirsin ama onunda cesitleri var mesela fire resistance mesela ice resistance gibi...Defense ise üstüne düsmana karsı olan savunmanı gösterir...Yüksek oldukca sana darbe vurmaları zorlasır....Benim bildiğim budur,belk,i daha iyi bilen arkadaslar vardır...Biraz karısık oldu bilhassa attack kısmı ama o cok kombinasyonlu bir olay...Yani hem silah'a hem attack bonuslara bakıyor...Hepsi birbiriyle ic ice anlayacağın...İnsallah bir yardımım dokunmustur...İyi oyunlar,iyi günler :)))

• demage silahın hasarı dır.. ama attack ise sizin o silah elinizdeyken vurabileceğiniz hasardır.. mesela +20 forst demage olsun silahta.. ama silah 100-120 diyelim sizin attack kısmınızda 100-120+20 frost ile toplam 140 yazar ayrıca o anda kullanadığınız büyü ve buff larda attack kısmını etkiler..
  • Teşekkürler saolun anlamaya çalışıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameofDragon -- 1 Ağustos 2009; 18:19:36 >
  • war mı başka sorun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.