Bildirim
Sadece 4 tercih. açıkta kalır mıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İstanbul hayırlı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Istanbul hukuk hayirli olsun birader
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lovlondon
Istanbul hukuk hayirli olsun birader
1. öğretim mi dersin kardeşim -
Hocam boyle durumlarda marmara i.o nun 5200 den kapattigini dusun mumkun mu sence :d zaten yazdigin yerlerin kontenjanlari toplami 2000 nerdeyse
quote:
Orijinalden alıntı: Wuxx
Hocam boyle durumlarda marmara i.o nun 5200 den kapattigini dusun mumkun mu sence :d zaten yazdigin yerlerin kontenjanlari toplami 2000 nerdeyse
hocam haklısın valla . ama yine de millet gözümü korkutuyor sağolasın yorumun için -
usta biraz sacma olmuş konu. Acıkta kalacagından süpheleniyosan altına yaz bir iki tane daha -
1.ogretim kardesim
kendini övmek için açtın herhalde nasıl tutmaz bi açıklaması yok ki -
benim de 4 tercihim var.
Ankara veteriner fakultesi 82K
Uludağ veteriner fakultesi 90K
İstanbul Veteriner fakültesi 83K
19 Mayıs Veteriner fakultesi 11K
sıralamam 85K.. Sizce Uludağ 2. sırada olmasına rağmen gelir mi? İlk sıraya alayım mı? -
İstanbul hukuk hayırlı olsun hocam :)
Tövbe tövbe bu zekayla 5 bin nasıl yapmış bu adam he 13 binlik yer 4 binlere kadar gelecek gerçi sayisal olmama ragmen 7 bin tm3 var ama neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yz_Hakan -- 31 Temmuz 2016; 23:18:09 >
kardesim İstanbul hukuk kesin gibi. aman allah korusun io leri cikar guzel kardesim yazik etme kendine, sen 2 tercih bile yapsan yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X