Şimdi Ara

Sadece diyet ve 1 saat yürüyüşle kilo verilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simit diyeti yada elma diyeti yapıcam ve akşam vakti 1 saat yürüyeceğim. Kilo verilirmi?

• Kac kilosun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen azimli olduktan sonra her türlü kilo verirsin, şekerden, hamurdan uzak dur ekmek tüketme 6dan sonra ağır yemek yeme ve her gün 1 saatlik hızlı tempoda yürüyüş yap verirsin
  • Hedefin 30-40 kilo vermek değilse olur daa Çok kiloluysan nereye kadar

• Bir yerden sonra yürümek yetmez.Kalori alımını her ay düşüreceksin.Sonra sporunun süresini ya artiracaksin ya da şiddetini arttıracaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudu aç bırakmak ,vücutta şok etkisi yaratarak proteinlerin eritilip,yağ olarak depolanmasına yol açar.Bunun yerine haşlanmış tavuk göğsü ,balık,papates,sebze gibi ürünler tüketip yürüyüşünüzü yapsanız daha sağlıklı olur.
  • 79 kiloyum. 72 kiloya düşmek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diyet yerine yediklerini yavaş yavaş azalt ve her gün yürüyüşe çık. Zaten bir süre sonra ne kadar az yiyip de doyabildiğini fark edeceksin. Benim yaptığım buydu ve arada azıcık evde spor yaptım 87 kiloydum şuan 77 kiloyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamovka

Simit diyeti yada elma diyeti yapıcam ve akşam vakti 1 saat yürüyeceğim. Kilo verilirmi?

Hocam; günlük 45 dk yürüyorum,15 dk bisiklet çeviriyorum,500 mekik çekiyorum ve hafta içi değil hafta sonları hayvan gibi yiyorum hiçbir kilo aldığımı hatırlamıyorum.Hatta haftalık 2 kilo kaybım oluyor.

Ama siz çok şişman iseniz diyetisyen gidin derim.
  • valla kanki ben 1 ayda aralıksız günde 4 saat spor,( koşu ağırlık ne ararsan var) 12 kilo verdim. eğer 1 saat tempolu yürüyeceksen olur. bak, tempolu diyorum.
  • sadece diyetle ilk ay 10kilo ikinci ay 5 kilo verdim.
  • evet 3 ayda 15 kg verdim diyet yapmadan sadece yuruyus bile yariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekeri bıraktım,ekmek günde 2 dilim o da çavdar ekmeği,tuz da kullanmıyorum.Karbonhidratı az tüketiyorum.Ama protein olarak hayvan gibi tüketiyorum.Balık,tavuk,et,süt,peynir,yumurta her gün yiyorum.Günde 2 saate yakın ağırlık-kardiyo karışık çalışıyorum.Haftada 1 kilo veriyorum,yemek sıkıntısı da yok
  • Cabuk kilo vermek iyi degildir , ben hayatta ekmek yemem , tuz ve yagi azalttim 88 den 78 e dustum , size tavsiyemde oyle yapin kafaniza takmayin normal saglikli beslenin vucudunuz ideal kiloya donecektir onu fark ettim..

• Saat 18'den sonra yemek yememeye çalış. En geç 19'da akşam yemeğini yemiş ol. Zaten bir iki hafta sonra miden küçülecek yemek yemen kendi kendine azalacak. Biraz kaçırdığın zaman karının hemen şişecek, çünkü miden küçülecek. Spor önemli tabi ama kış geliyor dışarıda yürümen zorlaşır. Koşu bandını önermiyorlar ama dışarıda yürüyemeyeceğin için koşu bandı varsa onda yürü. Yemeği azalt ve kesin olarak spor yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.