Şimdi Ara

sadece gorev yoneticisi acılıor yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım acılıor ama hiç bir şeye tıklayamıorum sadece alt-ctrl.delete yapıp gorev yoneticisini acabiliorum .. gorev yoneticisnden işlemlerden explorer. diye bişeyi iptal ettigimde msn acılıor ordan internete girebiliorum su an bole bi sortunum var bilen biri varsa yardım etsin .. işlemlerden neyi iptal etmem lazım bunların duzelmesi için cvp bekliorum acele lutfenn !!

• ya explorer bozulmuş, ya virus girmiş ya da başlangıçta açılan bir program böyle bir hataya neden oluyor.

ctrl + alt + del > dosya > yeni görev (çalıştır) > msconfig > başlangıç yolunu izleyin ve başlangıçtaki programları kapayıp deneyin. sorun devam ederse explorerı onarmayı deneyin
  • hepsinimi kapatayım kardes .?? bole deneyim bide . . aslında baska bi tarihe geri yukleme yerine girebilsem 1 hafta oncesine alsam tarihi belki duzelecek ama giremiorum sadece :) hepsini kapatıcam ben o zaman ole ddenicem . .
  • hepsini kapatınca oluyor herşeyi yapıorum fakat internete giremiorum bunun için hangisinin acılmasını secmem lazım ?? yardım plss cwarrior
  • Bilgisayarı yeniden başlat F8 ile güvenli mod'da aç ad-aware ve nod32 programları ile tarama yap.

ve msconfig'deki gereksiz programlarıda kaldır.

bi dene bakalım sonuç ne olacak.
  • tmm kardes ole yapayım benim tahminimce kaspersky den oldu ama :( denicem dedigini umarım olur . .
  • Umarım Olur arkadaşım. hiçbi sonuç bulamazsan Xp Cd' ile bi onarım yapman gerekicek sanırım.
  • aynısey bnim basıma geldi kaspesky security indirdim virüs buldu crack dosyası indirdim serial diyen bisy format atmak zorunda kaldım anitivirüs kararsızlıgı nod32 herseyin üstesinden geliyor adaware kullanmayacam velet yaktı basımı zzaten
  • makınanı güvenli kıp te ac calıstıra kısmına msconfig yazıp başlangıcı komple kaldır ve yenıden başlat ve acılınca vırus tarat kolay gelsin
  • allah razı olsun yardımlarınızdan fikirlerinizden dolayı :) en ii virus programı nod 32 :)) bunu anladım bir kez daha :))

forever nod 32 :) forever donanimhaber :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorgeous_child

allah razı olsun yardımlarınızdan fikirlerinizden dolayı :) en ii virus programı nod 32 :)) bunu anladım bir kez daha :))

forever nod 32 :) forever donanimhaber :)

bi sorun daha çözülmüştür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.