Şimdi Ara

Sadece konuşmak için faturasız hat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci bir telefon alıp sadece konuşmak için kullanmak istiyorum.faturasız hatlardan hangisini tavsiye edersiniz.Konuşma süresi uzun olacak. Hangi operatörün hangi kampanyası en uygundur uzun konuşmalar için.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Vodafone devreden ekstra bol dakika kampanyasını önerebilirim. HY 1500 dk süre veriyor 1000dksı bir sonraki aya aktarılabiliyor, 1000 SMS ve 1 GB internet de ekstrası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden 1 gb internet+500 dk paketi var ama dakika yetmediği için ve paketide yükseltemediğim için yeni bir faturasız hat düşünüyorum.Yani sadece konuşma olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulfstarmec

Turkcellden 1 gb internet+500 dk paketi var ama dakika yetmediği için ve paketide yükseltemediğim için yeni bir faturasız hat düşünüyorum.Yani sadece konuşma olursa daha iyi olur.

26 yaşından küçükseniz avea woops fenomen paketi tavsiye ederim 35 liraya heryöne 1000dk. 5000 sms 2gb internet. Sadece konuşmak için en uygun operatör avea,bimcell, vodafone bunlarında yeni hat alanlara ve numara taşımayla gelenlere uygun kampanyaları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasızsa uzun uzadıya dakika nasıl bulcaksın merak ediyorum bide kaç dk istiyon yazmak zormuydu da yazmadın ?
    Avea 1000dk / 5000sms /2gb net 35 lira

• Arkadaşım yardımcı olacaksan düzgün cevap ver. Hesap soracaksan konuyu terk et. İlk önce bir bak konuştuğun insan senden kaç yaş büyük ona göre cevap yaz. Uygun bir dille sorabilirsin kaç dakika lazım diye.
  • Tek tek yaşamı bakcam zaten sordum kaç dk lazım?

• Her ne kadar çekme sorunu olsada fiyat olarak uygun. Geçen hafta babamın hattını Avea ya geçirdim.
    Her yöne 500 dakika 17 TL faturasız

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Firsat500Paketi
  • Faturasız tarife saniye yanına ayda 30 liralık nar paketiyle 150 liralık hak kazanılsa, diyelim ortalama görüşme süresi yaklaşık 5 dakika olsa, 815 dakika civarı hak kazanılır. Veya diyelim ayda 30 gün ve her gün bir defa, ortalama 39 dakika (toplam 1170 dk eder) görüşme hakkı olur, Turkcell kalitesiyle. (Arama başına 32 kuruş kesildiği için, toplam dakika hesabı değişken oluyor.)
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/tarife-saniye-hazirkart?place=packages_category

Ayrıca, belli sabit bir yerden (mesela evden) çokça arama yapılıyorsa, yukarıdakine ek olarak 4 liraya 50 lira paketi de alınabilir. Bu çok ekonomik. (T.cell faturasız.)
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/her-yone-evim-nar-kampanyasi?place=packages_category

Ya da Bimcell de 12 liraya 250 dk veya 19 liraya 500 dk paketlerinden biri alınabilir, kullanılacak yerde çekme sorunu yoksa. Bu paketlerin avantajı da, diyelim 3. haftada paket bitecek olsa, bakiye varsa yeniden kendiliğinden aynısı tanımlanıp yeniden o günden yeni 30 gün başlıyor ve dakikalar ekonomik kullanılmış oluyor.
    http://bimcell.com.tr/bimcell/Categories/215/konusma_paketleri.aspx

Ben olsam bunlardan birini değerlendirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 18 Mart 2014; 14:48:45 >

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcellde bal paket varmı? Link eklersen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Hocam turkcellde bal paket varmı? Link eklersen sevinirim.

Pardon. Nar diyeceğime bal demişim yukarıda ve düzelttim. :)
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

• sen sen ol. başkası olma :) yani Turkcell alıyım deme.
  • az konuşurum dersen bimcell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.