Bildirim
Sadece sistem ve Wow için ssd önerisi .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/240gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-hizi-450mb-_-yazma-hizi-450mb.html?srt=PU
bütçeni 10lira aştim ama 240gb indirime girmiş 40tane var bitmeden al bence
kingston artık sorunları bitti gönül rahatlığıyla alabilirsin -
Hocam kingston lara bakmıştım ama onlarla ilgili bir kaç olumsuz yazı okuyunca acaba demiştim . Öneren genellikle corsiar diyor ama onlarda 240 yada 256 ya çıkınca boyumuzu aşıyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Defias
Hocam kingston lara bakmıştım ama onlarla ilgili bir kaç olumsuz yazı okuyunca acaba demiştim . Öneren genellikle corsiar diyor ama onlarda 240 yada 256 ya çıkınca boyumuzu aşıyor :D
kafana takma kingston al
corsair 2 katı fiyatı
corsair de bozulabilir elektronik şans işi
kampanya bitmeden sen bunu al bence -
Aynen hocam aradaki fiyat farkı küçümsenecek gibi değil . Galiba haklısın kingston lu günleri başlatalım :D -
quote:
Aynen hocam aradaki fiyat farkı küçümsenecek gibi değil . Galiba haklısın kingston lu günleri başlatalım :D
Let s go
Durmak yok yola devam -
Amazon dan 220 tl ye geliyor hocam kargo dahil bir kaç gün gecikmeli olacak ama olsun :D -
quote:
Amazon dan 220 tl ye geliyor hocam kargo dahil bir kaç gün gecikmeli olacak ama olsun :D
amazon dan sakın alma garanti önemli ssd de -
Hadi ya oranın garantisi sıkıntı olur diyorsun he hocam neyse o zaman aman vatanım canım vatanım :D -
quote:
Hadi ya oranın garantisi sıkıntı olur diyorsun he hocam neyse o zaman aman vatanım canım vatanım :D
yanlış mesaj atmışım başka konuya atacaktım
edit
yine yanlış attım 20 tane sekme açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulobbo -- 3 Ocak 2015; 13:17:26 > -
Kolay gelsin hocam :D -
quote:
Kolay gelsin hocam :D
sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X