Bildirim
Safari beklenmedik şekilde kesildi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar yokmu bunun çaresi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölü ozanlar derneği
command option esc 'ye basıp force quit yapın.Bilgisayarı kapatıp açın,başlarken command r ye basın.Disk izlencesini açıp diski onarmayı deneyin. -
Yardım
Hiç biri olmadı ve format atıp yeni yazılom yükledim. Yosemit beni yıktı. Sakın yosemite geçip canınızı sıkmayın!!!
önceden görseydim yardımcı olurdum. ancak bugün gorebildim. geçmiş olsun -
Ben de chrome ve open office indirdikten sonra aynı sorunu yaşadım. ( safari beklenmedik bir şekilde kesildi) yüklediğim iki uygulamayı sildim, yeniden başlattım ama bir şey değişmedi. Yani şu anda macte tarayıcı yok iphoneden yazıyorum :(( (Yosemite)
arkadaşlar chrome'um indirme linkini bi türlü yakalayamadım çok hızlı değişiyor yönlendirme kullanmışlar sitede bende firefox indirmeniz için yardımcı olmaya karar verdim.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar terminal'i açın alttaki kodu yazın:
curl -Ohttps://download-installer.cdn.mozilla.net/pub/firefox/releases/34.0.5/mac/tr/Firefox%2034.0.5.dmg
Tabiki direk bunu yazarsanız o an bulunduğunuz direktory ye indirir bu neden örneğin desktop'a indirmek istiyorsanız üstteki koddan koddan önce alttakini yazın.
cd desktop
indirme iptali için:
alt+c tuşlarına basın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 6 Ocak 2015; 13:13:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X