Bildirim
Safari ,YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
activator kullanıyor musun hocam? daha doğrusu sbsetings diyim.
Başka bir seçenek daha buldum ayarlar-genel-sınırlamalar oraya girip kapatmıs olabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 11 Haziran 2011; 15:50:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
activator kullanıyor musun hocam? daha doğrusu sbsetings diyim.
Başka bir seçenek daha buldum ayarlar-genel-sınırlamalar oraya girip kapatmıs olabilirsin.
Hocam 2. Dediğine baktım orda hepsi açık orda problem yok yalnız ilk dediğini anlamadım malesef ilk iphone kullanışım ve daha 1 ay oldu alalı :) ilk dedigini biraz acarsan sevinirim -
telefon jb'limi hocam peki?Jbli değilse ilk dediğim zaten yoktur. Ama o zamanda açılcak başka biryer yok -
quote:
telefon jb'limi hocam peki?Jbli değilse ilk dediğim zaten yoktur. Ama o zamanda açılcak başka biryer yok
Yok hocam jailbreak li degil neyse hocam son care app. Store var oraya goturucem saol genede -
İlginç Jb yoksa bu tür işlemlerin yapılabilceği tek yer sınırlamalar ordada hepsi aktif diyorsunuz anlamadım bende.Belki bilen birisi çıkar -
Jailbreaksız cihazda safariyi yada kısayolunu silmenizin ve sınırlamalar hariç kaptmanızın imkanı yok sınırlamalarda aktif diye yazmışsınız safariyi yanlışlıkla klasörlerin içine atmış olmayasınız klasörleri kontrol edin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhd
Jailbreaksız cihazda safariyi yada kısayolunu silmenizin ve sınırlamalar hariç kaptmanızın imkanı yok sınırlamalarda aktif diye yazmışsınız safariyi yanlışlıkla klasörlerin içine atmış olmayasınız klasörleri kontrol edin bence.
+1
olmadi hard reset atip itunesa bir bagla derim -
Saolun beyler hallettim (Y) -
quote:
Orijinalden alıntı: SentimentaLs
Saolun beyler hallettim (Y)
neymiş hocam sorun merak ettim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SentimentaLs
Saolun beyler hallettim (Y)
neymiş hocam sorun merak ettim
Hocam rezillik sorma yeni sayfa açmış meret nasıl açtıysa ben daha çözemedim Orayada safariyi atıvermiş tabi fazladan küçücük bir noktayıda ben farkedemedim Bir baktım tadaaa safari
-
hiç güleceğim yoktu gerçekten -
quote:
hiç güleceğim yoktu gerçekten
Aynen öyle ben bunu farkkettiğimde sinemadaydım gülme krizine girdim millet bana bakıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- engellenen numara sms atabilir mi
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- bu aygıt zaten bir apple kimliği ile ilişkilendirilmiş
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- telefon yönlendirme
- apple intelligence nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- yeni emojiler
- iphone zil sesi yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X