kanalın birinde ses var ise ve diğer kanalda ses yok ise, ses olmayan kanalda hata var. zira diğer ses veren kanalın aynısı zaten. besleme hattını dikkat et. simetrik besleme ise burada bir hata yapmış olabilirsin. yada tr çikişlarına doğru kontorol et. çıkış tr lerine sinyal girmiyor olabilir. plaket yollarında büyüteçle kontorol et eritme işlemi sırasında çok ince bir hat kesimi meydana gelmiş olabilir. başkaca elemanlardan biri bozuk olabilir. diğer çalışan kanal ile bu çalışmayan kanal arasında ölçü aleti ile cihaz kapalı iken belli noktalarda ölçüm yap her iki kanalda aynı noktaları ölç bir fikir edinebilirsin.
tüm kontrolleri yaptım neredeyse şu büyüteç olayını deneyecem bi:) inş bulurum birsey
BRAİİN
kullanıcısına yanıt
İzlediniz mi bilmiyorum ama 2.40 dan sonra ölçümler başlıyor kullandığı trafoya bir bakın aynı şekilde mi kullanıyorsunuz.
Devrenizin alt -üst resimlerini eklerseniz daha çabuk çözüme ulaşırız.Aynı devreyi bir süre önce yaptım sorunsuz çalıştı plakette kısa devre olabilir.
plakette kısa devre olmasına karşın şu an dramerle oyuyorum kenarları bitince foto atarım düzelsede düzelmesede ..
videoyu izledim fakat bir dedigim kaçak gözüküyor...
arkadaslar uzun ugraşlar sonucunda sorunu buldum bir direnc içten içe bozulmuş hiç ummadıgım bir yerden sorun halledildi ss isterseniz atabilirim ..
BRAİİN
kullanıcısına yanıt
Çözüme kavuştuğunuza sevindim. Artık ss değilde gümbür gümbür inleterek çalan bir düzeyde video isteriz
kutusunu felan bitirince atarız bi video patron merak etme :D
güle güle kullanın ses kalitesi güzeldir bu anfinin.
eyvallah çok sağol ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme