Uzun zamandır bir problem yaşıyorum Rapid üyeliğim mevcut çok fazla Explorer sayfası açtığımda (linkleri ekleyip kapıyorum) Mouse'nin sağ tuşuna bastığımda menü açılmıyordu. 1 kaç sayfa kapatınca sağ tuş tekrar devreye girsede 2 sayfa açmadan tekrar sıkıntısı başlıyor...
İlk zamanlarda ramden sandımdı 4 Gb'a çıkardım, Sonra işletim sistemi olabilir dedim, (Home Lisanslı) Prefessional'a geçtim. Sorun devam etti derken ekran kartım değişti sorun anakarttır dedim anakartı değiştim sonra HDD değişti. Kasa içi sıcaklık yüksektir dedim rahat olsun dedim Kasa değişti power değişti....
O kadar değişmeye rağmen çözüm olmadı...
Fakat bu esnada yeni bir Xp kurdum Ultimate adı altında cancanlı ek yazılımlarla beslenmiş sağ tarafta Vista benzeri Cpu Ram değerleri mevcut Video Captura işim düştü ve baktımki İşlemcimin Çekirdeği kayıta daha başlamadan %100 ve sistem kitleniyor... (Windvr3)
Sizce problemim artık işlemciden diyebilirmiyiz varmı benzeri bir problem yaşayan...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Up... Hadi yardımcı olabilecek varmı ?
İe değilde başka bir tarayıcı denedin mi? Firefox 3 güzeldir ben kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: 5kursun
İe değilde başka bir tarayıcı denedin mi? Firefox 3 güzeldir ben kullanıyorum.
Evet denedim benzeri bir kitlenme yaşıyorum ama sadece İE ile ilgili değil masa üstündeki programlarada tıkladığımda sağ tuş yine açılmıyor bir kaç sayfa kapayıp sağ alttaki ikonlardan çıkıyorum 1 kaç tane yine sayfa açmama izin versede sonuç aynı...
ınternet explorer komple sil sonra mozilla 3 yükle explorer iyi işin şeyini cıkardı
Problemin kaynağının bi virus olmadığından emin misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: FAQ
Problemin kaynağının bi virus olmadığından emin misin ?
Oda geçti aklımdan Kaspersky 2009 dahil Panda 2008 gibi bir çok klass antivirüs programı ile tarattım sistemimi...
ınternet explorer komple sil sonra mozilla 3 yükle explorer iyi işin şeyini cıkardı
Mozillada yüklü sorunun İE de olacağını düşünerekten farklı olarak bir başka yazılım yükledimdi. Yazılımsal olacağı sanmıyorum Xp Home Lisansım olmasına rağmen bütün Xp lerde bu sorun ile karşılaşıyorum...
VAlla garip bişi mouse değiştirmeyi düşündünmü
kardes resmen yeni bi pc toplamıssın hata hala devam etmiş tarayıcı değişmissin sorun hala var anti-vir. ile taramalar yapmıssın ama hala sorun devam ediyor. Bu kadar masrafa girmişsin madem bi tane de yeni fare almayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: crazy64
VAlla garip bişi mouse değiştirmeyi düşündünmü
Sorun mouse değil eminim :) Diline sağlık
Evet sonuca geleyim. Problemi çözüm. Panda 2008 antivirüs programını sildim ve Nod32 yükledim sistemi tıkayan ve problem yaratan bu berbat antivirüs programıymış. Şimdi rahatım 2 gündür problemsiz günlerim başladı.
İlginiz için teşekkür ederim.
Kaspersky Panda bunlardan uzak durmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme