Şimdi Ara

Sağduyulu OIun/Sakin olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Bakın hepimiz farkındayız.Mehmet topal,İsmail,Alper,Şener(Bugün rezilin ötesindeydi)Reyes,Dirar gibi adamlarla olmayacağını hepimiz biliyoruz

2)Bu takımın elinde parası olmadığı ve Büyük bir enkaz halinde olduğunu biliyoruz A)Guilyano B)Josef bu yüzden satıldı mecburiyetten

3)Adam size şampiyonluk beklemeyin dedi.Hiç Fenerbahçenin adı yeter şampiyonluğa,yapmayın yetmiyor öyle olsa 10 senede 2 kere olmazdık.Başta kabul ettiniz şimdi ne oldu?Adam size bunlara hazırlıklı olun demedi mi?

4)Evet bence de Cocu şuana kadar iyi performans veremedi ama elimizdeki çöpler ile nereye kadar?Azıcık sabırlı olun devre arasına kadar bekleyelim.Ersun Yanal gelince bir anda şaha mı kalakacak.Ersunun oynanatacağı futbolu oynayacak kalibrede futbolçcu var mı?Caner gibi Gökhan gibi kanatlardan yaracak bekin var mı?Eldekileri gördün bugün.

Ayrıca net belli ki uefa gözden çıkarılmış.Bjk maçı düşünülerek yedeklerle çıkıldı.Benzia maç kopunca dinlendirildi Jailson Slimani ısınsın diye sokuldu.Bunda da hiçbir problem yok.Bu kadroyla ne yapabilirsin avrupada.Bjkye yenildiğin zaman her şey bitiyor ama.

Ben artık sanmıyorum takım yorulsa dahi İsmaili falan oynatmaz.Gençler oynasın gerekirse sıfır çekelim.

Hala bunlardan ders almayıp birdaha herhangi bir maça ismaille çıkarsa benim de Töleransım kalmaz.

Herkesi Sağduya Davet ediyorum halen Aykut Kocaman fanlığı yapacak olanların Olası Bjk galibiyetinde sevinmeye hakkı falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 21 Eylül 2018; 10:44:22 >

• Fb forumu ergen sayfasına dönmüş.takımın en iyi iki ismi satildi diye gobek atiyorlardi(bunlara göre eski futbolcu iyide olsa çöp),aldinmi simdi...Bizim ligde yabancı hoca başarılı olamıyor, başkan riski aldı kaybetti.sarriye gidildi kabul etmedi,dogru tercihti.iki seçenek yerli olmalıydı.ya Abdullah hoca ya da Ersun hoca.geçmişe dönecek olursak fb nin bir İstanbul Spor maçı var üç yediğimiz ligin ilk maçı o maçta fark yenilmesine rağmen büyük Umut vermişti takım.simdi hic bir şey goremiyoruz.keske bjk maçı deplasmanda olsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 21 Eylül 2018; 1:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon olmayı beklemediğimiz bir sezon için niye cocuyla çalışıyoruz ki? ne güzel söylüyorsun gençlerle çalışmak lazım diye. td yi de böyle değişik birşey deneseydik. yılmaz bural gelseydi alex(bilmiyorum yeterliliği var mı şu anda) gelseydi işte genç oyuncular gibi kendisini ispat etmeye ihitiyacı olan bir hoca getirselerdi takımın başına. biz de sezonu gözden çıkarırken başka kazanımları, bireysel kazançları hedefleseydik.
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Hayır ne olacaktı Boş kale bekçisi Giuliano ile mi bu takım toparlanacaktı?Siz resmen sıtmaya razı olmuşsunuz.

Her değişim sancılı olur.Hiçbir devrim Şampanyalar içilerek yapılmadı.Hiçbir devrim kansız da olmadı.

Bu da nacizane Fenerbahçe devrimi.Aziz yıldırımın yıkılışı ile Başladı.Bu sürece hazırlıklı olunacaktı bu süreç anlatıldı.Josefin satılmasından çok mu memnunum değilim.Keşke Topal gitseydi 10 milyona da Josef kalsaydı.Olmadı.

Değiştirin artık şu bir günde her şey düzelir kafalırını.Fm oynamıyoruz burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 21 Eylül 2018; 1:36:41 >
  • samplus kullanıcısına yanıt
    Cocunun ispata ihtiyacı yok mu?Cocuya teklif mi yağıyordu Dev kulüplerden adam Proje için geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Fb forumu ergen sayfasına dönmüş.takımın en iyi iki ismi satildi diye gobek atiyorlardi(bunlara göre eski futbolcu iyide olsa çöp),aldinmi simdi...Bizim ligde yabancı hoca başarılı olamıyor, başkan riski aldı kaybetti.sarriye gidildi kabul etmedi,dogru tercihti.iki seçenek yerli olmalıydı.ya Abdullah hoca ya da Ersun hoca.geçmişe dönecek olursak fb nin bir İstanbul Spor maçı var üç yediğimiz ligin ilk maçı o maçta fark yenilmesine rağmen büyük Umut vermişti takım.simdi hic bir şey goremiyoruz.keske bjk maçı deplasmanda olsaydı...
    https://twitter.com/tekyolfener/status/975070355554471936

Al sana Giuliano

• Bitişik yazılır. "Sağduyu" olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bjk yi yeneceğini mi sanıyorsun bizim takımın? velev ki yendi umut ışığı mı olacak? konya' yı yendik de yoksa sevindin mi? bu takımın oynatılamayacağını hala anlayamadın mı? fenerbahçe taraftarının değil üç sene, beş maç kaybetmeye sabrı olamayacağını kimin anlatması gerekiyor sana? şu konya maçını kaybetseydik elli yıllık bir rekorun da geleceğinden haberin yok muydu senin? bizim başkan aldı başına belayı. ergen tayfasına kulak verdi işte böyle oldu. neyi yaratacak baştan? acele eden ecele gider diye biz söz var. mahvettiler takımı. alex adlı bir futbolcu fenerbahçe' yi ikiye böldü adeta. yuh diyorum, başka da bir şey demiyorum. tv de alıntı yapıyorlar twitter mıdır nedir zico alex ile beraber gelsin cocu giderse eğer.. ya hakkaten eskiden dışarıdan saldırılırdı şimdi gerek kalmadı atlar truva atları cirit atıyor etrafta.. ne takım ya yediler yediler bitiremediler.. taraftarı yok ettiler. valla nefret ettim futboldan daum' dan sonra..

• Ulan Şu Ülkede yabancı olmak varmış yerli olsa şu an cocu yerine ne anası ne bacısı kalmıştı

• aykut kocaman hocamın ahı:D
  • Fenerbahçe josef ile gullianonun gidişiyle yerine doldurulan adamlara baktığımızda

Güç kaybettiği görülüyor

Guillano iyi kötü 2 maçta 1 tane araya sıkıştırıyordu

Josef eldekiler için de en sağlamıydı

Fernandao benim çok beğendiğim oyuna girdiğinde enerji katan bir oyuncuydu

• Takımda hiç ışık yok. En ufak bir ışık olur böyle umutlandırır insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Eylül 2018; 14:2:43 >
  • Sağ duyulu olup destek vermekten başka çare yokta. Biz Aziz Yıldırımdan kurtulduk. Bu saatten sonra gelen yönetime 2 sene verilir. 2 Senede kendini belli eder zaten.

Şuana kadar Ali Koç yönetimi yüz üzerinden 55 lik performans veriyor. Borç yapılandırma taraftarı idare etme. Kurumsal adImlar atma çok güzel ancak futbol yönetimi kötü.

Bizim takımın şanssızlıklarından biride taraftarının futbol bilgisi gerçekten zayıf.
    Twitter olsun forumlar olsun nabzını tutuyorum oran vermem gerekirse yüzde 70 75 yönlendirmeye çok açık. Futbol aklı olmayan fanatik kişiler.

Dünya futbolu nereye gidiyor. Yeni trendler nedir taktikler nedir. Hangi oyuncuda ışık var hangisinde yok anlamıyor. Anlamayabilir doğal bir şey ancak anlamadığını da kabul etmiyor en büyük sıkıntı bu.

Bu takımın Td. şuana kadar yetersiz. Sebepleri sıralamak gerekirse. Takıma adam akıllı yükleme yapılmamış çok bariz ortada. Kalitesi nispeten düşük olan bu takımın rakiplerinden fizik olarak üstün olması şart oğlu şart. Ancak biz gidip Hollanda ekolu Td getirirsek o adam 4-3-3 der pas futbolu der. Kondüsyonuda 3. 4. plana atar sonuç 6 7 tane maç izledik alayında 60 65. dkdan sonra takım pas pas oluyor.

Üstüne birde taraftarın yönelendirmeler sonucu uucuumm futbolu istiyoruz. Çift ön libero istemiyoruz diye diretmesi var. Bu takım son 4 senedir çift ön liberoyu Td. taraftarı çıldırtmak deli etmek için oynamıyor. Alayı geliyor önce farklı ikililer deniyor sonunda Josef ile Topalı buluyor. Josef ile Topal Altın çoçuk ile Harika çocuk ikilisi değil. Eldeki mevcut kadroda oynaması gereken en iyi ikili olduğu için deneme yanılma yolu ile Td. bu ikisini koyuyor.

Bu kadar bariz olan bir şeyi bu taraftar yıllardır anlamıyor. Anlamamak için direniyor. Bu senede Topal Jailson oynayacak çünkü doğru düzgün bir 8 numara transfer etmiyoruz. Bu yüzden maç kazanmak için bu ikiliyi koyması gerekecek. Ben şimdiden söyleyeyim sene içinde yine biz ön libero istemiyoruz diye orada burada ağlamayın akıllanın artık.

İnanılmayacak kadrolar yorumlar görüyorum. Örnek 1: birisi bu takımın ideal 3 lüsü diye Ferdi Elif Ekiciyi yazdı. O arkadas bu üçlü ile süper oynayacaz zannediyor.Örnek 2 : Kayseri maçı öncesi forum bayram yeri kadroya herkes bayıldı. Maç sonu sonuç hüsran herkes kendi sevdiği oyuncunun iyi oynadığını diğerlerinin kötü olduğunu söylüyor. Herkes Hasan Ali yüzünden maçın gittiği konusunda hem fikir. Garibim Hasan Ali ne olursa olsun günah keçisi o. Birisi yazmış Elif Ekici harika oynadı. Süper oynadı. Fenerin orta sahasında bu iki adam var Kayseri takımı elini kolunu sallaya sallaya orta sahayı geçmiş. Göcebe gibi yıllardır ordan oraya dolanan Mensah yıldız olmuş Modric ile kıyaslanıyor. Kayseri takımı 8 şut atmış bir kere geri düşüp 3 gol sallayıp 3 puanı güle oynaya almış evine dönmüş. Bu arkadasa göre o maç Elif Ekici harika oynamış. Adamların bakış acısı bu işte analiz futbol görüşü teknik taktik bilgi hiç bir şey yok. Ona göre bir göze hoş gelen ara pas atsın. İki bilek hareketi yapsın çalım atsın yeter. İyi oyuncudur.

Bir başka konu Harun geliyor herkes bir güzelleme bir güzelleme arkadaş Harun yıllardır Bursada bu adamın artısı ne eksisi ne belli değil mi ? Yan top özürlü bir kaleci Harun. Volkan yerine her türlü varım ben oynasın ama büyük takımda böyle kötü yan top alan kaleci oynar mı ?

Yönetimin en büyük hatası maddi durum belli. Geçiş dönemi olacak. Sıfırdan hoca getir kadro kursun oyuncu al imkan yok. Takım senelerdir şampiyonluğa hasret. Kalte yükseltecek 3 nokta transfer bir iki tane fırsat transfer oturmuş sistem devam etmeliydi. Taraftar baskısı izin vermedi. Hocayı yolla o zaman yerli hoca getir. Taraftarın gazını alacak en iyi aday Ersun getir denesin en azından taraftar ile yarım kalan aşkı biterdi. Sonra bildiğini yap.

Berke 2.5 Harun 2.5 ettimi 5 milyon. Bu paraya kalite artıracak bir kaleci alamaz mıydık ? Haruna veriyoruz. 1.5 Volakana veriyoruz. 1.5 3M euroda maaş boşluğu. 5 bonservis 3 maaş vereceksin ama kalen güvende olacak arkana bakma sonra.

Frey aldık. 2.5M Barış aldık 1.5 m € Reyese verdik 2m imza parası 6m € bonservis. Sen bu paraya 3 adam alana kadar. Bir tane skertelin yanına sağlam stoper alsana. Roman yedek yeni stoper skertel ikili. Kaliten yükselsin 11 'ine transfer yap.

Fernandao Soldado var tut bu iki adamı geçen sene iyi kötü takım 77 gol atmış. Orta sahaya bütün işi görecek bir tane 8 numara almaya öncelik ver. Kaliteni yükseltcek 11 'ine transfer yap. Sonra fırsat olursa al forvet.

Ben genc oyuncu olmasın oynamasın karşıyım demiyorum. O da olsun ama 4 tane 5 tane potansiyelli gelişecek oyuncu aynı anda olmaz. Geliştiremezsin mevcut seviyen düşer. Senin takımın 75 ise seviyesi sen 11 ine potansiyelli ama seviyesi 65 60 olan bir veya iki genç koy bu adamlar zamanla 70 75 olur sonra 80 85 görür satar para kazanırsın ama sen 4 tane 5 tane 60 65 lik oyuncu koydun mu bir anda takım seviyen düşüyor. Taraftar baskısı o bu derken işin içinden çıkılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

şampiyon olmayı beklemediğimiz bir sezon için niye cocuyla çalışıyoruz ki? ne güzel söylüyorsun gençlerle çalışmak lazım diye. td yi de böyle değişik birşey deneseydik. yılmaz bural gelseydi alex(bilmiyorum yeterliliği var mı şu anda) gelseydi işte genç oyuncular gibi kendisini ispat etmeye ihitiyacı olan bir hoca getirselerdi takımın başına. biz de sezonu gözden çıkarırken başka kazanımları, bireysel kazançları hedefleseydik.
    Yılmaz Vural i isteyen adam futboldan anlamiyordur net. Vural küme düşen takımları düşmekten kurtaran adamdır. Ötesi yok. Bunu bütün kulüpler bilir. O yüzden düşmeye başlayan takım Vural i alır. Yükselir. Küçük takımların büyük teknik direktorudur Vural.

Mantığından ziyade öfkesi ve duygusuyla hareket eder. Gittiği kulüplerde o dilden anlayan futbolculardan oluşur. O yüzden kısa çaplı başarılar alır. Gittiği kuluplerdeki yaptığı atari gideri FB de yaptırmazlar. Halı saha takımı mı bu fener. Koskoca fener camiasına adamakıllı öneriler yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 22 Eylül 2018; 0:7:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.