< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Ağustos 2023; 12:43:28 > |
sağlam kart 1000/100 eticaret
-
-
güzelll. teşekkürler -
Amazonda kullanalım bakalım. Eyvallah. -
Altın olarak yüklemeleri kötü oluyor. Makas çok yüksek. 100 tl karşılığı altın banka kurundan. Sıfır nokta sıfır bilmem kaç gr. TL''ye çevriyim desen eline 60-70-80 ₺ geçer mi bilmem. -
Bence iyi oluyor. 70-80 değil de 95-105 arası geçer
-
Malum vergi geçerli olur mu sizce? İnternet alışverişleri diye genel bir ibare olmadığı için riskli olur ödemek ama bir yandan da zaten 3 taksit yapıyor. -
giyim kampanyası da var.Trendyol geçerli olur mu acaba? -
Geçerli olmaması için bir sebep yok, sonuçta e-ticaret kampanyası. Tek sorun sürenin çok uzun olması ve iki alışveriş kısıtı olması. Puanlar Kasım'da anca yatacak, o zamana altın ne olur ayrı konu.
-
şunu nİye mobil uygulamadan katıl butonu koymazlarki ? -
iki ayrı kampanya daha var.
• Sağlam Kart, 24 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri eğitim alışverişlerinizde 75 TL, toplamda 300 TL Altın Puan kazandırıyor.
• Kampanyaya katılmak için ONAY EGITM yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.
https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/egitim-harcamalarinizda-altin-firsat-2158
• Sağlam Kart, 24 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri giyim alışverişlerinizde 75 TL, toplamda 300 TL Altın Puan kazandırıyor.
• Kampanyaya katılmak için ONAY GIYIM yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.
-
Ben denedim, simdilik olumsuz, sms gelmedi, dönem içine yansiyinca kesinlesir. İslemi edevletten yaptım, 3 taksite böldü.
-
Degerli musterimiz, Altin Firsatlar E-Ticaret Kampanyasi kapsamindaki harcamanizdan 100 TL Altin Puan kazandiniz. B002
Media Markt -
Bir gelişme olursa haber verirseniz sevinirim.
-
altinpuanlar bir sonraki ekstrede yuklenmiyor mu normalde?
-
Kampanya bitiminden sonraki ekstre olarak biliyorum. Kampanya 31 Ekim'de bitiyor.
-
Sağlam kart dediği debit olmuyor değil mi. İlla kredi kartı olacak. -
Başka kampanyalarla birleştirilemez şartı var arkadşlar harcamadan önce dikkat edin derim -
840 lira lcwaikiki alışverişim vardı. Giyim ve e-ticaret birleşir mı diyerek 1070 TL ye tamamlayarak alışveriş yaptım. E-ticaret kampanyasından 100 TL altın puan kazandınız mesajı geldi. Maalesef giyimden bir mesaj gelmedi. Şartlarda başka kampanyalarla birlestirilemez diye yazıyor. Sanırım o yüzden iki kampanya birleşmiyor. -
Harcama dönemicine yansidi, tahmin ettiğim gibi puan vermedi.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
şunu nİye mobil uygulamadan katıl butonu koymazlarki ?
|
Puan değil. 100 tl'lik gram altın. İstersen bozup hesabına nakt olarak aktarabilirsin. Bu kartı kullanıp da altın puanın ne olduğunu merak etmeyip de sitesine bakmamanıza şaşırıyorum.
|
Benzer içerikler
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- teklifimgelsin kupon kodu
- enpara youtube premium
- telegram indirim kanalları
- bim yazıcı
- letgo güvenli ödeme
- siber pazartesi
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X