Şimdi Ara

sağlam kart 1000/100 eticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
4.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam Kart, 24 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 1000 TL ve üzeri E-ticaret alışverişlerinizde 100 TL, toplamda 200 TL Altın Puan kazandırıyor.

• Kampanyaya katılmak için ONAY ETIC yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.

https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/x-2336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Ağustos 2023; 12:43:28 >

• güzelll. teşekkürler
  • Amazonda kullanalım bakalım. Eyvallah.
  • Altın olarak yüklemeleri kötü oluyor. Makas çok yüksek. 100 tl karşılığı altın banka kurundan. Sıfır nokta sıfır bilmem kaç gr. TL''ye çevriyim desen eline 60-70-80 ₺ geçer mi bilmem.
  • Bence iyi oluyor. 70-80 değil de 95-105 arası geçer

• Malum vergi geçerli olur mu sizce? İnternet alışverişleri diye genel bir ibare olmadığı için riskli olur ödemek ama bir yandan da zaten 3 taksit yapıyor.
  • giyim kampanyası da var.Trendyol geçerli olur mu acaba?
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Geçerli olmaması için bir sebep yok, sonuçta e-ticaret kampanyası. Tek sorun sürenin çok uzun olması ve iki alışveriş kısıtı olması. Puanlar Kasım'da anca yatacak, o zamana altın ne olur ayrı konu.

• şunu nİye mobil uygulamadan katıl butonu koymazlarki ?
  • iki ayrı kampanya daha var.

•  Sağlam Kart, 24 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri eğitim alışverişlerinizde 75 TL, toplamda 300 TL Altın Puan kazandırıyor.

•  Kampanyaya katılmak için ONAY EGITM yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.

https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/egitim-harcamalarinizda-altin-firsat-2158

•  Sağlam Kart, 24 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri giyim alışverişlerinizde 75 TL, toplamda 300 TL Altın Puan kazandırıyor.

•  Kampanyaya katılmak için ONAY GIYIM yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.

https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-giyim-harcamalarinizda-altin-firsat-2096

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Ben denedim, simdilik olumsuz, sms gelmedi, dönem içine yansiyinca kesinlesir. İslemi edevletten yaptım, 3 taksite böldü.

• Degerli musterimiz, Altin Firsatlar E-Ticaret Kampanyasi kapsamindaki harcamanizdan 100 TL Altin Puan kazandiniz. B002

Media Markt
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Bir gelişme olursa haber verirseniz sevinirim.

• storm kullanıcısına yanıt

altinpuanlar bir sonraki ekstrede yuklenmiyor mu normalde?

• Kampanya bitiminden sonraki ekstre olarak biliyorum. Kampanya 31 Ekim'de bitiyor.

• Sağlam kart dediği debit olmuyor değil mi. İlla kredi kartı olacak.
  • Başka kampanyalarla birleştirilemez şartı var arkadşlar harcamadan önce dikkat edin derim
  • 840 lira lcwaikiki alışverişim vardı. Giyim ve e-ticaret birleşir mı diyerek 1070 TL ye tamamlayarak alışveriş yaptım. E-ticaret kampanyasından 100 TL altın puan kazandınız mesajı geldi. Maalesef giyimden bir mesaj gelmedi. Şartlarda başka kampanyalarla birlestirilemez diye yazıyor. Sanırım o yüzden iki kampanya birleşmiyor.
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt

Harcama dönemicine yansidi, tahmin ettiğim gibi puan vermedi.

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.