Şimdi Ara

Sağlığımla alakalı korku içerisindeyim. ( Yardım ) Anksiyete-Panik atak mı yoksa ciddi problem mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
5
Favori
12.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah 6 da hastaneye gittim ciddi mide ve sırt ağrısı sebebi ile.bin tane tahlil EKG tit ulturason çekildi sonuç. Safradaki taşlar yer çekimi etsyle haraket etmis Ve diyete dikkat etmedigim icn sanci vurmuş dedi Dr.
    Neyse serumlar iğneler kendime geldim eve döndük iyi hoş.az evvel uyurken bı anda sıçradım saçma sapan bir durum yarı uykulu yarı uyanik haldeydim gözlerim kapalı fakat sürekli alakasız kalabalıklar görüyorum ama uyanık olduğumu da hissediyorum o sıra neyse işte kalktım sağ boynum başımın sağ arka kısmı kulak arkasında müthiş bı ağrı var.tansiyonum çıktı diye korktum ölçtüm 145-93 çıktı nabız 66. O sıra üşüme titreme ve yüzümün sol kismnda uyuşukluk böyle felç gibi bsey hissettim.limon sikip içtim tekrar ölçtüm 120-80 ama limon hemen düşürür mü ki tansiyonu aynı dakika 😐 ay çok kötüyüm şu an yardimmm🙋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Salvator2 S kullanıcısına yanıt
    İkiz bebekleri olan bendim ya hatlar karıştı sanırım 🤔 ya ben çok kötüyüm şu an

• panik hayat P kullanıcısına yanıt

Hocam sen beni sinirlendiriyorsun biliyor musun. Panik atak isimli arkadaş bir sen iki. Allah rızası için psikolog izzet güllünün panik atak videolarını izle bak ben ateist olsam bile allah rızası için izle. Şuraya yazdığın belirtiler seni daha da kötü yapıyor.

• expentoleviosa E kullanıcısına yanıt
    Ya ben sıkılıyorum tahammülüm yok ben başladığım hiç bir işi tamamlayamam ki onu da izleyeyim siz bilmiyorsunuz beni 😔

Tamam o zaman haftada 35 kere acile gidip doktorlardan hiçbir sorunun olmadığı sözüne inanmamaya devam.

• Arkadaşlar çözüm önerilerini dinlemiyorsunuz ki. Sizin sorununuz anksiyete ve buna ek olarak büyük ihtimalle boyun düzleşmesi var. Çözüm yöntemlerini yazdık zaten üstelik bunları bizzat yaşayan kişiler olarak yazdık ama siz uygulamak istemiyorsunuz. Siz bilirsiniz tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elit-insan E kullanıcısına yanıt

Boyun düzleşmesi boynumda bi hafif titreme gibi zorlanma yapar mı ya böyle zorlanıyorum sanki kafam ağır

• Bu sabahtan akşama kadar rezalet, çok kötü bir durum içerisindeyim resmen. İlk önce burada verilen tavsiyeleri dinleyip, uygulamaya çalışıyorum. Ama sanki benim psikolojik sıkıntım dışında başka tarz sıkıntılarım var gibi hissediyorum. Benim var olan organik sıkıntılarım : Kifoz, Boyun düzleşmesi, Belde hafif fıtık. Ruhsal sıkıntılarım : Yaygın Anksiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, somotoform bozukluklar. Fakat vücudumun tek tarafına vuran, uyuşma,karıncalaşmalar,üşümeler ve ağrılar. Aynı zaman içerisinde buna eşlik eden baş ağrıları ve baş dönmeleri. Yürürken resmen dengem bozuluyor, ne yapabileceğimi bilmiyorum. Oturduğum yerde tek taraflı vücut semptomlarının, psikolojik bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum. Vücudun bazen bu semptomlara eşlik eden anksiyete bozukluğumla birlikte nefes darlığı çekip, bir an paniğe kapıldığım oluyor. Fakat kifozun da nefes darlığına neden olduğunu buldum. Aynı zamanda vücudumda sürekli bir yorgunluk mevcut, sürekli yatmak istiyorum. Ayakta durup, iş yapmaya tahammülüm bile yok. Enerjim yerlerde. Bulunduğum yerde, negatif enerji saçmaktan başka bir işe yaramadığımı düşünüyorum. Karşımdaki oturan insanların da enerjisini yerlere kadar düşürüyorum. Bir de akşam uykumdan ara sıra uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Gece uyandığımda bir şey fark ettim. İki elimide yumruk yapmış bir şekilde uyuyordum. Tekrar uykuya dalıp, uyandığımda tekrar aynı şekilde iki elimide yumruk yapmış bir şekilde buldum. Herhangi bir kabus, korku dolu rüya veya rüyada kavga etmiyordum. Bunları açıklayabilicek birisi var mıdır aranızda? Bir de tekrardan söylemek isterim. Ben panik atak yaşamıyorum. Panik atak vücutta en fazla 30-35 dk süren sonradan kaybolup, tekrar gün içerisinde gelen bir durumdur. Benimkisi çok farklı bir durum. Ben gün boyunca, sürekli kendimi rahatsız ve hasta hissediyorum. Saygılar.

• panicattack. P kullanıcısına yanıt
    Obsesif bozukluk yaygın bende sürekli çocuklarıma eşime anneme bana bsey olcak korkusu iç skntisi sıyırdım ben eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: atanamayankedi

Boyun düzleşmesi boynumda bi hafif titreme gibi zorlanma yapar mı ya böyle zorlanıyorum sanki kafam ağır

Olabilir. Düzleşme, hasar gören diske ve o diskin baskiladigi sinirlere bağlı olarak boyun bölgesi başta olmak üzere tüm vücut uzuvlarını ve tüm iç organları da etkiler. Uyuşma, yanma, karıncalanma, iğne batması gibi şeyler başta olmak üzere çeşitli nörolojik etkiler ortaya çıkarır en çok da gece şikayetler artar.

Yaşadığın şeyler boyun kaynaklı mi bunu anlamak için YouTube'dan boyun egzersizleri bulup yapabilirsin. 2. haftadan itibaren bir gelişme ve iyileşme hissediyorsan boyun kaynaklıdır. Bazen 1 ayı bulabilir.

(Egzersizler yapmaya başlayınca ağrı veya şikayetlerin daha çok artıyorsa da boyun kaynaklıdır ilk günlerde bunu fark edebilirsin)

• elit-insan E kullanıcısına yanıt

Biraz ağrı da var gibi ya egzersiz yapmaya başladım bakalım insallah geçer

• panicattack. P kullanıcısına yanıt

Size yazdım ama umursamadınız ben de cook araştırdım, sinir sistemimiz yani otonomik sistem kafayı sıyırmış gibi çalışıyor muhtemelen yaşadığınız stresin uzun vadede etkisi bu, araştırın dysautomia. Geçmeyecek bir durum da degilmiş

• atanamayankedi A kullanıcısına yanıt

Otonom sinir sistemi kafayı falan sıyırmadı sizin algınız bozuldu. Zaten bu araştırdığınız bilgiler bilinçaaltınıza eyvah benim otonom sinir sistemim hastalanmış mesajı veriyor. O sistem bozulmaz sadece algıladığına tepki verir. Doğru mu yanlış mı algıladı bakmaz seni korumak için direkt olarak tepki verir. Her okuduğunuza inanırsanız işiniz çooook zor. Ama siz size sunulan insanların arayıp bulamadığı çözümlere sırt çevirip yerinizde sayıyorsunuz sadece. Algıyı düzeltseniz sinir sisteminiz zaten eskisi gibi tepki vermeyecek. O bir şey farkediyor ki ona tepki olarak çalışıyor. O bozuk değil.

• expentoleviosa E kullanıcısına yanıt

Bu kadar ugrastıgınız icin teşekkür ederim kendi adıma

• Dostlar herkese selamlar bugün şöyle bir şey düşündüm yaşadığım ve yaşadığımız fiziksel belirtiler normal değil ben önceden hep psikokojiye yoruyordum ama alakası yok check up yaptırdım temiz çıktı ama artık eminim bende bişi var doktorlar bulamıyor buna eminim sizdede doktorların bulamadığı bir şey var ama bu önemsiz bir şey yani ciddi bi hastalık değil ama bizde var bişiler var mı bana katılan?

• anksiyete + panik atak bunlar, ben de uzun süredir sahibim bu 2 şeye, insanın hayatını zindan ediyor gerçekten.

ilaç kullanıyorum etkili oluyor ancak yine de %100 değil.. artık bilinçlendim tabii, karanlıktan korkacağına kalk bir mum yak sözünü hatırlayıp, sessiz bir yerde yatağıma kıvrılıp geçmesini bekliyorum.. 15 - 20 dakika sonra geçiyor genelde ama 1 - 2 saate çıktığı da oluyor. artık daha çok panik atak değil de anksiyete atağı geçiriyorum ilaçtan dolayı. bu arada kafeini kesinlikle kesin. ben son 4 - 5 gündür kahve alımını kestim (günde maksimum 1 - 2 bardak hazır 3 ü 1 arada içerdim) ciddi bir şekilde rahatlatıyor atakları. çarpıntı falan gitti nerdeyse bende..

Evet var bende safra kesesi taşı varmis basit ama bir sürü Berbat belirtileri var sana katiliyorum kaaarsiimmm

Kardeşim tam olarak ne belirtilerin var belki bendede safra taşı vardır gerçi daha yeni baktırdım bişi çıkmadı :)

Nası yani hem safra taşı var diosin hem baktırdım bişi çıkmadı diyosn valla belirti ne biliyormusun insanın anasını ağlatan cinsten bı sancı Allah gavura vermesin deriz ya aman Allahım bu yaşa geldim böyle ağrı sızı görmedim midem kaburgaların altı sırtım göğüs kafesim patlıyor reflü neymiş resmen kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye kostum abi olcak iş degil tüm vücudu sarsıyor bütün organları etkiliyor

• atanamayankedi A kullanıcısına yanıt
    Sizinle tamamen aynı düşünüyorum ilk başta hepsi psikolojik gibi geliyordu bana artık eminim o dediğiniz hastalıpı araştırdım belirtileri birebir benimle aynı ve anksiyete ile karışır diyor bende ankdiyete değil bundan var ve çoğu kişide bu rahatsızlık varmış dünyada tam 70 milyon kişiyi etkiliyormuş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.