Şimdi Ara

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine Kemal Memişoğlu 'atandı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine Kemal Memişoğlu "atandı"
    Köydeyim denk geldi, sağlam dalga geçiyorlar
    Normalde halk tv çok sevmem ama sardı şuan

Resmi gazete hala gelmedi, CNN'de yüzler asıktı.
    Sanırım Ak Parti "Purge"e başlamış

İddia doğruysa da belki bugün açıklanmaz, cuma akşamı beklenebilir. Hafize selvi boylum cuma günü gitmişti...

Haberi okuyun çok trajik
    Koca'ya Kızılcahamam kampında laf atıyorlar ve kırılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Temmuz 2024; 1:7:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çok kötü sağlık bakanıydı zaten pandemi döneminde kendi halkına bizde korona yok deyip yurtdışındaki ülkelere yardım edip kendi halkına 5 tane maske dağıtamadı birçok ülke kapanma yaşarken türkiye çok geç yaşadı ben dahil milyonlarca insanın işinden olmasına vesile oldu korona dönemi kötü yönetildi zaten herşey de kötüler zaten mesala rusya isveç gibi ülkeler çok fazla kapanmazken türkiye komple kapatıldı yardım olarak bintl para verildi sadece peki ya işsiz kalanların işi geri alındımı hayır akp demek kötülük demektir her alanda

• fahrettin koca zaten istemiyordu tekrar bakan olmak erdoğan yine sağlık bakanı olarak onu seçti, adam zaten korona döneminde deliye döndü istifa etmesine pek şaşırmadım ama beklemiyordum da

• memoo456 kullanıcısına yanıt
    Sağlık sistemi çöktü hatta yok belki yerine adam akıllı biri gelir
    (%1 ihtimal)

• ry4n kullanıcısına yanıt
    fahrettin kocadan iyisini bulamazlar

• Resmi yazı olmadan istifa etti demek doğru olmaz.

• Tfn-90 kullanıcısına yanıt
    İstifa metni, gerekçe, reise ulaşması... bunun süzgeçten geçirilip halka nasıl servis edilebileceği falan reis açısından çok uzun ve zahmetli iş. Ben hatta kabul edeceğini bile sanmıyorum istifasını :D

• Eskiden çıkıp istifa ediyorum ulen atar gideri yapılırdı.

Şimdi istifa edilemiyor. Ağam affediyor. Ağamın istediği zamanda.

Artık reyis demeyeceğim. Ağam diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 28 Haziran 2024; 1:22:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tabi o işlerde bürokrasi işi :)

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, şimdi affını istedi af ne ya gerçekten garip.

• Tfn-90 kullanıcısına yanıt
    Reis Tayyip Erdoğan, Ak Parti için bir tanrı figürü. Ona kurbanlar verilir, huzurunda o çok büyük, ilahi bir entity olduğundan, siz ona "ben istifa ediyorum" derseniz, siz iradesiz bir kul olduğunuzdan, büyük bir hakaret sayılır.

Tövbe

• Yalanlama açıklaması yapıp siliyorlar, yine saçma sapan, ciddiyetsiz işler. Bakan çıkıp kendi iradesiyle istifa ettiğini veya etmediğini söyleyemiyor
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine Kemal Memişoğlu "atandı"

• Ne istifası daha yeni kızılayın hastaneleri aldı.

• Resmi gazetede 1 saat önce yayınlandı ? Birşey çıkmadı !

Not: Bu arada sağlık bakanı 2018'den beri bakan 6 yılı geçti ve bunun 3 yılı korona ile geçti. Affını isterse şaşırmam ama İsmail saymaz ile konuşmuş affını istemiş gibi konuşmamış gibi geldi bana. Daha çok görevden alınırsam şaşırmam gibi söylediği.

• Kimse reis bilgisi disinda istifa edemez.. Reis gerekirse azleder .. Ulkenin gercegi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamin Covid döneminden sonra hala görevinin basinda olmasi bile abest bir durumdur. Bakalim görevden affi kabul buyurulacakmi, kendi baslarina nefes bile alamazlar.

• çok kötü sağlık bakanıydı zaten pandemi döneminde kendi halkına bizde korona yok deyip yurtdışındaki ülkelere yardım edip kendi halkına 5 tane maske dağıtamadı birçok ülke kapanma yaşarken türkiye çok geç yaşadı ben dahil milyonlarca insanın işinden olmasına vesile oldu korona dönemi kötü yönetildi zaten herşey de kötüler zaten mesala rusya isveç gibi ülkeler çok fazla kapanmazken türkiye komple kapatıldı yardım olarak bintl para verildi sadece peki ya işsiz kalanların işi geri alındımı hayır akp demek kötülük demektir her alanda

• liyakat sahibi birisi atanmak istenirse bir sürü aday olduğuna eminim. ülkedeki devlet hastanelerinin başhekimlerinin hepsinin birden liyakatsiz ve kötü olması imkansız. aralarında belki onlarca aday var. yeterki görmek istensin. bu ülkede yetişmiş insan kaynağı var. bürokrasinin içinde de var. mutlaka akpye yakın kişilerin arasında da vardır.

• Yerine gelecek olan kişinin yapacağı ilk iş şu Randevu sistemini komple kaldırmalı herkes gitsin adam gibi sırasını beklesin ama gün içerisinde tedavisini olsun işini görsün Doktorlar planlı hızlı bir şekilde çalışsın onların keyfi yerinde olucak die ben sağlık haklarından yararlanamıyorum.

• ülke işgal edilse sevinecek hale gelmişsiniz.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine Kemal Memişoğlu "atandı" 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.