Şimdi Ara

Sağlık Meslek Lisesi'nden Hukuk Fakültesi Nasıl Kazanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet şimdi bu başlık size fazla hayal ürünü geliyor olabilir. Dalga geçecek arkadaşlarda olacaktır. Ama konuya girmek istiyorum.

Malumunuz sekizinci sınıfta aklımız ermediği için aile ne istiyorsa o oldu ve annemin isteği doğrultusunda puanımın ciddi bir kısmından fedakarlık ederek ilginç bir şekilde sağlık meslek lisesine kayıt yaptırdım.

İlk sene tabi bir şey farkedemedik yine, lay lay lom ile geçti gitti. Hoşlandığım bir de kız vardı falan nasıl aktı gitti anlamadım. İkinci sene de derslerin ağırlığı ve sınava iki senem var rahatlığıyla bir hedefim bile yoktu. Üçüncü sene staj başladı vesaire derken o da geçti gitti. Şuan dördüncü sınıftayım ve jetonum ne yazık ki yeni düştü.

Bu seneyi geçtim zaten kazanılacak gibi değil. Sonuçta fazlasıyla eksik konu var. Eğer kazanamazsam mezuna kaldığımda, bir sene daha veririm hiç sıkıntı değil. Ama Gazi veya Marmara Hukuk kazanmak istiyorum. Sizce bu mümkün müdür? Yani bu sene sınava girerim ama büyük bir ihtimalle kazanamam fakat bir sonraki sene veya ondan sonraki sene toplam sınava üçüncü girişim bile olsa, kazanma ihtimalim sizce yüzde kaç? Sıkı bir çalışmadan bahsediyorum tabi ki. Bu sene istediğim kadar çalışamasam da mezuna kaldığım sene fazlasıyla çalışacağım. Olmazsa dediğim gibi bir sene daha çalışacağım.

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir arkadaşım var sağlık meslek lisesinden okuyup hukuk isteyen 2 yıllık bölüm okumam diyor pişmanlık derecesini bilemem ama matematiğine de güveniyor kendi inancını kaybetme yani her şey senin elinde.
  • Hangi lisede okuduğun önemli değil hedefini koy yeter. Ben FL mezunuyum ama Hukuktayım. Edebiyatını iyi tut matematiğin de seni aşağı çekmeyecek düzeyde olsun kazanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.