Şimdi Ara

ŞAHANA NE OLDU!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi şaha kac aydır atv ye çıkmıyor bunun nedeni ne?????????

• Sezon bitti...
  • forum kapanmıstır :D
  • ATV'de Reyting için Şahan'a zorunlu bir program süresi veriyorlarmış, yani çok uzun ancak Şahan'da istenen sürenin onun konsepti için uzun olduğundan dolayı ve de programın tam tadından yenmeyecek yerinde olduğundan dolayı bıraktı ve seneye karşımıza reyting kaygısı gütmeyen daha küçük bir televizyonda farklı içerikli bir program ile çıkacak..

Kendi açıklamasıdır, Abbas Güçlü ile Genç Bakış programından..
  • atv de iyi değildi zaten .bıraktı iyi yaptı...
  • evet abi eski tadı yoktu...
  • tv8deki güzeldi yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv8'deyken daha güzeldi çünkü büyük kanallar tarafından farkedilmek ve daha yüksek yerlere gelmek istiyordu.bunu her insan ister.fakat atv'ye geldikten sonra biraz daha gevşediğini hissediyorum.kalite düştü bence.
  • tv8den sora berbattı
  • yalan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonca

tv8'deyken daha güzeldi çünkü büyük kanallar tarafından farkedilmek ve daha yüksek yerlere gelmek istiyordu.bunu her insan ister.fakat atv'ye geldikten sonra biraz daha gevşediğini hissediyorum.kalite düştü bence.

haklısın tiplemelerdeki mimiklerde bile değişme oldu bence.Hala pcde tv8'deki videolar var.atv'de pek de komik gelmiyordu...
  • hiç bi zaman komik değildiki
  • ONUN ESPİRİLERİNE HİÇ GULEMEDİM SIRADAN SEYLER YAPIODU.BABANEMİ CIKARSAM SAHNEYE DAHA İYİ GULDURUR VALLAHİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.