Şimdi Ara

Sahi, bu ülkede devlet var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • link]http://https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/adana-da-hasta-yakinlariyla-cikan-arbedede-8-guvenlik-gorevlisi-yaralandi-2554747-amp[/link]

Düşünsenize: Elime bıçağı alıyorum hastanenin birine dalıp sağa sola bıçağımı sallıyorum, doktorlara hastalara, acil durumdakilere cehennemi yaşatıyorum. Sekiz kişiyi yaralıyorum -ki ikisini neredeyse ölümcül biçimde kesiyorum- yani ortalığı birbirine katıyorum.

Eninde sonunda yakalıyorlar beni. Peki sonra ne oluyor? "Adli kontrol koşuluyla" serbest bırakıyorlar!

Nasıl ama? Benim aklım almıyor işte! Bunları gerçekten ve henüz yapan bir adam şu an dışarıda dolaşıyor. Yarın bir kez daha aynı cehennemi yaşatacak, belki o gün de mağdur siz olacaksınız.

İşte ben de soruyorum kendime: Gelecekte bir gün böyle bir serseri beni gözüne kestirdiği zaman ben ne yapacağım, siz ne yapacaksınız? Devlete mi şikayet edeceksiniz? Polise, hakime, savcıya, hukuka yani? Sahi, bu ülkede devlet var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• "ekonomi kötü" dese 2,5 yıl yatarı var halbuki !

Badem cumhuriyeti !!
  • avrupa kıtasında insan hayatı olarak en güvensiz ülkelerden birisidir türkiye.

gerçekten birisi bıçak çekse baldırdan saplasa gitse hakim savcı "öldürmeye teşebbüs" olarak görmeyip suçluyu salabiliyor. illa belden yukarısına ve kasıtlı olarak defalarca saplaması lazım. yani ölmeden sizi yaralayanın hapis yattığını görme olasılığınız çok düşük.

mesela bıçakla yaralamak normal. silahla yaralamak çok riskli hapis cezası var.

gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz. en çok kızdığım nokta bu güvenlik hususunda saçmasapan kanunlarımızın olması.hapise atamıyorsan bile adama kamu davası açıp halka rahatsızlık vermekten 30-40.000 tl borcu yapıştır bakalım ondan sonra sokakta kuzu olmuyor mu bunu yapanlar.

• Polis bile olay bitimi gelir olmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm ulkenin basbakani kim? Bilen biri bilgilendirsin Allah askina. Ya da hala basbakan var mi! Basgan geldi basganla yatiyoruz basganla kalkiyoruz. Nerede bu basbakan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.