Şimdi Ara

Sahibinden 2004 model 307

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İLGİSİZ VE ALAKASIZ ARKADAŞLARA DUYURULUR!!!!

ALAN ALIO SİZ İLAN TAKILIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohn85 -- 1 Haziran 2015; 23:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat yok, link yok, resim yok nasıl ilan bu arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

fiyat yok, link yok, resim yok nasıl ilan bu arkadaş?

Neden resim koyamadığımı açıkladım..

İstemiyorsan ilgilenmiyorsan geç gitsin..

arayan arayıp soruyor.. bilgisinide fiyatınıda alıyor..

ha illada istersen malum sitede bol bol fotoğraflı ilan var arkadaşım...

• Artist misin satici mi belli degil.adam ilanla ilgili eksik kısımları belirtmiş sen trip atiyorsun.sonrada baska ilanlara gidip millete aracini tavsiye ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Artist misin satici mi belli degil.adam ilanla ilgili eksik kısımları belirtmiş sen trip atiyorsun.sonrada baska ilanlara gidip millete aracini tavsiye ediyorsun

Ben eksiklerin neden eksik olduğunu açıklamasını yaptım.. arkadaş ters ters yorum yaparsa artislikte yaparım tripte atarım..resimli ilan vermeyi bizde biliyoruz ama iş gereği dışarıda olduğumdan koyamadım..
    Almayı düşünen ilgilenenler zaten özelden yazıo merak ettiklerini ve fiyattını öğrenio.. sizin önünüzde burda pazarlık yapmak zorunda değilim.. kaldıki işgilenmiyorsan bakmak yada yorum yapmak zorunda değilsiniz..

kendi arabamı araba arayan başka kişilere tavsiye etmem kadar doğal ne olabili???

Yada bu konu seni neden bu kadar enterese etti anlamak güç...

• İlan açıyorsan fiyat yazmak zorundasın forum kuralı budur insanlar düzgünce eksikleri söylemiş ama terbiyesiz bir uslupla cevap vermişssin senle ticaret olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohn85

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Artist misin satici mi belli degil.adam ilanla ilgili eksik kısımları belirtmiş sen trip atiyorsun.sonrada baska ilanlara gidip millete aracini tavsiye ediyorsun

Ben eksiklerin neden eksik olduğunu açıklamasını yaptım.. arkadaş ters ters yorum yaparsa artislikte yaparım tripte atarım..resimli ilan vermeyi bizde biliyoruz ama iş gereği dışarıda olduğumdan koyamadım..
    Almayı düşünen ilgilenenler zaten özelden yazıo merak ettiklerini ve fiyattını öğrenio.. sizin önünüzde burda pazarlık yapmak zorunda değilim.. kaldıki işgilenmiyorsan bakmak yada yorum yapmak zorunda değilsiniz..

kendi arabamı araba arayan başka kişilere tavsiye etmem kadar doğal ne olabili???

Yada bu konu seni neden bu kadar enterese etti anlamak güç...

güneşin altındamı çalışıyosunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    çok enterese ediosa onuda yazabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.