Bildirim
sahibinden.com dan alışveriş yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edebilecek kimse yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorwegianWood -- 27 Haziran 2014; 17:08:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En güvenli yol elden teslim ancak satıcının buılunduğu şehirde değilsen veya elden teslimle uğraşacak vaktim yok diyorsan GeT sistemini kullanmanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrctn -- 27 Haziran 2014; 17:29:43 > -
Aliexpress'in Türkiye şubesi. (emlak ve vasıta hariç)
Bence gitti gidiyor en güveniliri.
30'a yakın alışveriş yaptım Gittigidiyordan öneririm... iPhone 5s, iPhone 4s, 2 adet Asus tablet vb. bir sürü şey aldım hatta 4 gün öncesinde bisiklet aldım. Ürün elinize geliyor bakıyorsunuz sorun yoksa onaylayıp parayı adama aktarıyorsunuz. Herhangi bir sorun varsa iade işlemi başlatıyorsunuz ve paranızı geri alıyorsunuz -
Gittigidiyorda da get sistemine ek ücret ödeniyor mu?
GET sistemiyle ilgili pek bilgim yok. Gittigidiyordan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. -
Satıcı sahibinden e ilan açmış.Ben şimdi ona gittigidiyordan aç mı diyeceğim :)
quote:
Orijinalden alıntı: qowboy55
Aradığınız ürünü gittigidiyorda aramayı denediniz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv
quote:
Aradığınız ürünü gittigidiyorda aramayı denediniz mi ?
Oraya da baktım 2. El olduğu için orada aradığım fiyata bulamadım. En uygunu sahibindende idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorwegianWood -- 27 Haziran 2014; 18:06:21 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv
quote:
Aradığınız ürünü gittigidiyorda aramayı denediniz mi ?
Oraya da baktım 2. El olduğu için orada aradığım fiyata bulamadım. En uygunu sahibindende idi.
Peki o zaman satıcı ile konuşun elden alın ? -
Malesef o da olmayacak gibi duruyor.Internetten siparişlerde en guvenli yol gittigidiyor diyorsanız ordan ilan açtıracağım.
Satıcıya o ilanı get olarak açmasını söyle.Örneğin aldığın ürün 100 liraysa 3-5 lira fark çıkar istersen farkını ödemek koşuluyla 3-6-9 taksitli yapmasınıda söyleyebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akustik gitarı denemeden alma derim dostum
Cok kararsızım ne yapsam bilemiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X