Şimdi Ara

Sahibinden.com GET saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde alıcıyım yalnız 540a alıp kullanmadığım bir gözlüğüm vardı satışa koydum birisi mesaj attı, vatsaptan detaylı resim görmek istedi. Her açıdan resim atıldı, kendim takıp öyle de attım. Düşüneyim dedi 1 saat sonra pazarlık yapmaya başladı. Neyse istediği fiyata get açtım. Birkaç gün sonra onay süresinin bitmesine birkaç saat kala yakışmadı diyerek karşı ödemeli ürünü göndermiş. 17 tl kargo ücreti çıktı bana. Üstelik iadede belirttiğimin dışındaki bir kargoyla. Durumu sahibinden’e bildirdim saçma sapan argümanlarla alıcıyı haklı çıkarmaya kalktı:) get ile satış yaparken bir daha düşünün durduk yere gözlük 1 hafta kargoda gezdi ve kargosunu da ben ödemiş oldum😂 suistimal edenlere bu şekilde denk gelebilirsiniz haberiniz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sahibindende get ilan açarmisin diyenlere aninda hayir acamam diyorum ve dolandirici muamelesi yiyorum fakat umrumda değil boyle sacma sapan bir sistem olmaz urunu elden almayacak kişi banka hesabina ilk parasini yollar daha sonra urunu yollarim isterse teslim almasin kargoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.